"ZNAŠ TI KO SAM JA, ZAŠTO BI ČEKAO SA OBIČNIM SMRTNICIMA" Kamera uhvatila nemilu scenu u Ovčar Banji (FOTO) 18:26 Vesti 1
Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite vode u Ovčar Banji, smeštena na sat i po od Beograda u prelepom delu Srbije 10:00
Vuko Popović PROVUKAO SE KROZ IGLENE UŠI Šleper za dlaku izbegao nesreću: snimak stravičnog preticanja u Ovčar Banji (VIDEO/FOTO) 18:30 Hronika 0
Alo.rs/Mediji OČEVICI O STRAVIČNOJ NESREĆI KOD ČAČKA "Čekamo da izvuku povređene iz automobila koji je završio na krovu, prizor je jeziv!" 15:54 Hronika 0
Alo.rs/RINA OVDE PRI SVAKOM KORAKU ĐAVO VREBA! Sam pogled ledi krv u žilama - ali to ne sprečava neke da izazivaju sudbinu (FOTO) 17:28 Vesti 0
Alo!/Rina RONIOCI OPISALI DETALJE DRAME KOD OVČAR BANJE Zapadna Morava bila ledena kada su u nju upali putnici sa visećeg mosta 15:43 Vesti 0
Rina ZAPADNA MORAVA BILA LEDENA KADA SU U NJU UPALI PUTNICI Temperatura vode samo 15 stepeni 14:40 Hronika 0
Alo/Mediji KORAK PO KORAK PREKO MOSTA SMRTI Par kamerom zabeležio zastrašujući prizor u Ovčar Banji 10:33 Hronika 0
Telegraf DETALJNA REKONSTRUKCIJA TRAGEDIJE U OVČAR BANJI Ljudi se bezbrižno kretali mostom uprkos upozorenju 08:06 Hronika 0
Novosti; Alo; TRAGIČNA SUDBINA! Milena i Ljubica pobegle od rata i ostale bez najmilijih, utočište tražile u veri! 21:44 Hronika 0
Alo! ŠOLAKOVA TELEVIZIJA PLJUJE DRUGE A LAŽU KAO PSI Pogledajte skandalozno izveštavanje o tragediji kod Ovčar banje (VIDEO) 20:03 Vesti 0
Telegraf; Alo; "TEŽAK MOMENAT" U subotu Dan žalosti u Zvorniku zbog pogibije dve žene kod Ovčar Banje 19:14 Hronika 0
Tanjug; Alo; TRI ŽENE PREVEZENE U BEOGRAD! Direktor bolnice u Čačku: Dve pacijentkinje su na intenzivnoj nezi 18:52 Hronika 0
Alo!/Rina MISLILA SAM DA JE GOTOVO I DA UMIREM Ispovest preživele u nesreći kod Ovčar banje: "Čula sam jake vriske ljudi koji su padali u vodu" (FOTO) 18:02 Hronika 0
Alo; "NISU IMALE ŠANSE DA PREŽIVE" Ispovest spasioca koji je vadio ljude iz Morave: "Pokušavala je da skine jaknu..." 17:34 Hronika 0
Alo! SNIMLJEN STRAVIČAN TRENUTAK RUŠENJA MOSTA Dve žene poginule, 11 povređenih u nesreći kod Ovčar banje (VIDEO) 17:04 Hronika 0
Alo!/Novosti.rs "TA ŽENA ŠTO JE NASTRADALA, NIJE SE SNAŠLA... " Potresna ispovest preživele žene u Ovčar Banji 13:51 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NASTAVLJAJU SA MALTRETIRANJEM GRAĐANA Pristalice opozicije se okupile ispred Skupštine Srbije 15:55 >> 18:48 Vesti 115
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31