"SAPUN NOKTI" NOVI ULTIMATIVNI TREND U SRBIJI Kod manikirki sve žene samo ovo traže, niko više neće frenč? 14:59
OPET PRAVI SKANDALE Muzičar se pojavio u emisiji u šok izdanju, sve izgleda normalno dok ne pogledate dole 12:27
MANIKIR KOJI JE OČARAO SRPKINJE Prave se redovi u salonima zbog nežne nijanse, izgleda ženstveno i doterano 10:09
Mirni se javila devojka da joj uradi nokte: Umesto Maje, na vratima oni i KAZNA od 1.300 evra! 18:00 BIZ 0
SLAŽE SE UZ SVE Neutralan manikir je apsolutno osvojio Srpkinje, prave se redovi u salonima zbog ove nijanse 11:11
NOKTI KRIJU TAJNU Jedna promena na ovom području otkriva šta se dešava sa vašim zdravljem, dobro otvorite oči 11:37
HIT MANIKIR ZA 2025. GODINU Daje mladalački efekat, sjajno se kombinuje uz ove nijanse, a na jednoj zvezdi izgleda brutalno 11:03
CEO ŽIVOT OVO RADIMO POGREŠNO, SAMO MUKE SEBI STVARAMO Kako se pravilno seku nokti na nogama, primenite odmah ovu rutinu 20:57
IMATE FORE JOŠ SAMO 2 DANA DA URADITE OVAKVE NOKTE Supertrendi su, žene odlepile za šarama, samo njih traže 20:01
PROVERITE DA LI "TIHI UBICA" VREBA NA VAŠIM NOKTIMA Ove promene mogu ukazivati na opasnost, a evo o kakvom oboljenju je reč 19:04
STAKLO, ALI NA NOKTIMA Sa ovim manikirom ćete apsolutno uvek biti primećeni, a ceo proces možete uraditi sami! 08:57
VAŠI NOKTI PUCAJU I LOME SE? Mažite ih ovim voćem i brzo će ojačati, više se neće listati kao knjiga! 08:40
NOKTI I KOŽA SU OGLEDALO ZDRAVLJA Obratite pažnju na 5 promena, mogu ukazati na probleme sa srcem 20:35
NALAKIRAJTE NOKTE LEVOM RUKOM BEZ MUKE Ovaj trik će vam pomoći da bez greške sami uradite manikir 15:08
BOJA NOKTIJU NA NOGAMA JE OGLEDALO VAŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA Jedna je posebno opasna i može ukazivati na rak 21:34
BELE MRLJE NA NOKTIMA NE SMETE IGNORISATI Mogu biti znak ovih bolesti, a evo kako prepoznati "crveni alarm" 21:01
DAJTE URIN NA PREGLED Šta znače vertikalne, a šta horizontalne linije na noktima? Shvatite ozbiljno ove znakove 12:31
REZULTATE ĆETE VIDETI VEOMA BRZO Ako vam se NOKTI listaju i pucaju, promenite ISHRANU 18:00 Razonoda 0
"TI DA MENI RADIŠ NOKTE, JA ĆU DA PUŠIM!" Kozmetičarka ostala u šoku od zahteva klijentkinja! (FOTO) 09:36 Vesti 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
RUSI SU PROBILI LINIJU FRONTA Krenulo zauzimanje ključnog uporišta - od Ukrajinaca ni traga ni glasa! (MAPA) 17:19 Vesti 0
LETELA SAM AVIONOM KADA SAM OSETILA NEOPISIVU BOL Žena je bila u kritičnom stanju, život joj je visio o koncu, ali onda je ugledala ovo 13:47