BLISTAVA ZA TILI ČAS Očistite sudoperu najboljim sredstvom, potpuno je prirodno i pravi se od 2 namirnice iz kuhinje 14:12
NEMA ŠTA NE PERE Evo 5 stvari koje možete staviti u mašinu za sudove, automatski će da zablistaju 18:02
PATIKE ĆE BITI KAO NOVE Operite ih lako u veš mašini uz ove proverene savete, a evo i kako da ih pravilno osušite 13:40
KOLIKO ČESTO TREBA PRATI PEŠKIRE? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate 08:17
ZAŠTITA ČUVA DUŠEK, ALI MORA DA SE ODRŽAVA U njoj se taloži znoj i bakterije, evo kako da ih pravilno očistite i sačuvate zdravlje 18:32
OPASNO GREŠITE Stalno perete ovih 5 stvari, a niste svesni da ih tako samo uništavate, evo šta se preporučuje 16:09
IZ PRVE NIKO NE OPERE MASNE PLASTIČNE POSUDE, OVO NAMIRNICA JE REŠENJE Čiste kao suza, kao biće kao da ste ih tek kupili u plastikari 09:57
ŠTA TO RADI OVA ŽENA, POBOGU? Uzela da pere veštačku jelku, ali kad je videla šta je sve izašlo iz nje, prevrnuo joj se želudac! (VIDEO) 10:20 Razonoda 0
MA KAKVO RIBANJE Samo uspite ovo u zagoreli tiganj i biće kao nov, moćan sastojak svi imamo u kuhinji 18:00
NIJE JEDNOM NEDELJNO Evo koliko često treba prati pidžamu kako biste se zaštitili od opasnih bakterija 09:03
NE OSTAVLJAJTE ZA POSLEDNJI TRENUTAK Ovih 8 predmeta treba oprati pred zimu, puni su prljavštine i bakterija 15:44
PAZITE NA HIGIJENU Evo koliko često treba prati brushaltere kako biste izbegli rizike po zdravlje, ovaj faktor je najvažniji 21:35
BUKVALNO IH SVI UKLJUČUJU NA 90 STEPENI, A TO JE NAJVEĆA GREŠKA Evo kako se pravilo peru peškiri u veš mašini? 19:08
SVE VREME RADIMO POGREŠNO, KUHINJSKE KRPE SE PERU NA POSEBAN NAČIN Nestaće i najsitnije fleke, bakterije zbogom 08:26
PORED PATIKA, MOŽETE I CIPELE PRATI U MAŠINI ZA VEŠ Jedan korak ne smete propustiti da ih ne biste uništili 20:21
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"SRAM VAS BILO, NE VIDITE DALJE OD SVOG NOSA, A NEMA NIKOGA DA VAM TO KAŽE" Ana Brnabić očitala lekciju foteljašima sa ETF-a nakon SRAMNE OBJAVE 22:00 Vesti 0
BLOKADERI FOTELJAŠI TAPŠU POTOMCIMA ONIH KOJI SU NAS UBIJALI U RATU Na sve to, državu nazivaju Trećim rajhom i Skupštinu Rajshtagom - NEKOME treba lekcija iz istorije 22:25 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 10. MAJ Bik može da uplovi u tajnu vezu, Rak je pod stresom, a šta je sa ostalima? 19:21