BALKANSKI KARTEL U PANICI: Razbijen još jedan kriptovani servis za razmenu šifrovanih poruka kojima su mafijaši dogovarali najbrutalnije zločine! 11:08 Hronika 0
PANIKA MEĐU KRIMINALCIMA Evropske bezbedosne agencije otključale platformu "Duh" gde su klanovi ugavarali poslove 15:20 Hronika 0
KORISTIO KRIPTOVANE APLIKACIJE: Fikret Kajević uhapšen zbog povezanosti sa švercom droge 15:50 Vesti 0
SKAJ I ANOM RASPARČAVAJU BiH PODZEMLJE: Raspakivanje ovih aplikacija već donosi sudske epiloge 09:39 Vesti 0
SKAJ I ANOM RASPARČAVAJU BiH PODZEMLJE: Raspakivanje ovih aplikacija već donosi sudske epiloge 09:39 Vesti 0
SDT PODIGLO OPTUŽNICU PROTIV VELJOVIĆA: Sumnjiči se da je preko Skaj-a odavao poverljive informacije 10:05 Vesti 0
KO JE AMBASADOR SA KOJIM JE DOGOVORENA AFERA DRŽAVNI UDAR NA CRNOGORSKOM PRIMORJU? SDT se mora baviti teškim optužbama Suzane Mugoše 09:10 Vesti 0
POLICAJCI PREKO "SKAJA" ODAVALI INFORMACIJE DILERIMA! Nova hapšenja u akciji "KOD": Isplivali novi detalji 09:38 Vesti 0
KNEŽEVIĆ O SKAJ PREPISKAMA: Svakog u Crnoj Gori treba da zabrine monstruozni antisrpski narativ 10:15 Vesti 0
DAJKOVIĆ: Ako je Milo Božović u zatvoru zbog navodnih prepiski na Skaju, zašto izvesni ,,LOMI”, koji uzima 300.000 evra mesečno od šverca cigareta nije bar saslušan? 14:28 Vesti 0
NOVA AKCIJA POLICIJE ZBOG "SKAJA" Pala Elezova grupa! Uhapšeno 15 osoba osumnjičenih za šverc narkotika 15:54 Vesti 0
Alo.rs MEDOJEVIĆ O SKAJ PORUKAMA O KOJIMA BRUJI CRNA GORA "Od 2007. godine pričam da je Đukanović šef kartela" 12:00 Vesti 0
Alo.rs MILU 300.000 NA RUKE SVAKOG MESECA Prepiska sa Skaj aplikacije, Đukanović umešan u šverc 17:00 Vesti 0
alo Deo "SKAJ" prepiske uhapšenog agenta Lazovića sa Zvicerom, Šarićem, Milovićem: Tigar po par miliona za izbore pukne jer mu Z kaže 13:07 Vesti 0
alo AJMO MILOVIĆU, AJMO LAZOVIĆU....Sud u CG sproveo SKY kao dokaz - pogledajte novu, JEZIVU prepisku 08:39 Hronika 0
Alo/M.J./Mediji ŠEF KAVČANA POZIRA ISPRED OGLEDALA Nikad viđena slika Radoja Zvicera (FOTO) 16:24 Hronika 0
Region.alo MONSTRUOZNE "SKAJ" FOTOGRAFIJE: Crnogorski policajaci brutalno mučili uhapšene! (FOTO) 08:16
region.alo POLICAJAC OSUMNJIČEN DA JE DEO "KAVČANA" Odao ga "SKY": Europol poslao nove transkripte razgovora vođenih preko kriptovane aplikacije 12:02
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
"RUSKA FEDERACIJA ĆE LIKVIDIRATI LIDERE KIJEVSKOG REŽIMA" Izjava šefa komiteta ruske Dume ledi krv u žilama, stiže odmazda za ubistvo generala 22:33 Vesti 0