OVO NIKAD DO SADA NIJE BILO Šestogodišnjakinja imala moždani udar! Bila umorna posle igranja sa sestrom, majka je odvela kod lekara... 16:55
POSEBNO POGAĐA MLAĐE OD 45 GODINA, A UZROK SE KRIJE U... Doktorka Tatjana upozorila na simptome koje nikako ne smete da ignorišete 09:03
GLAVOBOLJA, NESIGURAN HOD... Dr Raičević otkriva kada nastaje moždani udar i zbog čega se sve više javlja kod mladih žena 12:43
NAŠ POZNATI PEVAČ IMAO MOŽDANI UDAR Ovo su detalji njegovog zdravstvenog stanja, ispričao sve javno! 12:35 Vip 0
DVA ČUDNA SIMPTOMA JAVLJAJU SE DANIMA PRE MOŽDANOG UDARA Dr Vukićević objašnjava kada je vreme da odmah odete kod lekara 13:43
ČUVENA PEVAČICA DOŽIVELA MOŽDANI UDAR NA KONCERTU! Osvanuo jeziv snimak, ona u kritičnom stanju! 07:13 Vip 0
"TEMPERATURA PADA, A PRITISAK RASTE" Doktorka Hitne pomoći upozorava: Ako ovo ignorišete, sledeće što ćete osetiti jesu INFARKT ILI ŠLOG! 11:32 Vesti 0
PRVI SIMPTOMI ŠLOGA Znakove koji prethode moždanom udaru većina ljudi ne primeti, a jedan se često dešava 13:29
ZNATNO SE POVEĆAO BROJ PACIJENATA SA MOŽDANIM UDARIMA! Oglasili se iz bolnice, evo ŠTA je uzrok! 12:25 Vesti 0
TIHI I PODMUKLI SIMPTOMI MOŽDANOG I SRČANOG UDARA ZBUNJUJUĆI, BUDITE OPREZNI! Dr Danijela Jeftić posebno upozorila jednu grupu ljudi 13:35
"INTENZIVNA NEGA JE PUNA, SVI IMAJU TEŠKE MOŽDANE UDARE" Dramatično upozorenje neurologa iz Beograda: Narednih dana biće JOŠ GORE 10:29 Vesti 0
NEUROLOG VLADIMIR MARTINOV UPOZORIO Ovi simptomi se javljaju nekoliko dana pre moždanog udara, a jedan uzrok je najčešći 11:21
TEMPERATURE OPASNE PO ŽIVOT! Hronični bolesnici na udaru - kardiolozi upozoravaju građane da paze na OVE SIMPTOME! 06:00 Vesti 0
STRUČNJACI DOŠLI DO NOVOG OTKRIĆA Tvrde da usamljenost nakon 50. godine života povećava rizik od moždanog udara, evo kako 09:25
KAKO PREPOZNATI NEPRIMETNI MOŽDANI UDAR Nagla prolazna slabost kao opomena, evo šta treba uraditi ako se pojave ovi simptomi 17:06
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0