OTROVANA MAJKA PUTINOVOG KRITIČARA? Jelena HITNO hospitalizovana, oglasio se opozicioni lider 10:27 Vesti 0
ZORICA SA DRUGARICAMA TROVALA LJUDE I OSTAVLJALA IH U ŠUMI Tri domaćice skovale pakleni plan, a na domišljatosti bi im pozavideo i Holivud 09:22 Vesti 0
TRI DOMAĆICE TROVALE LJUDE I OSTAVLJALE IH U ŠUMI: Zorica M. (29), Matea K. (28) i Mateja M. H lažnim oglasima za prodaju kola MAMILE ŽRTVE 19:49 Vesti 0
MAJCI ČETVORO DECE SE BORE ZA ŽIVOT! Popila čašu vode u kafiću, krenula da povraća i upala u komu: Barmen pod istragom 09:46 Vesti 0
POKUŠALA I RANIJE SEBI DA NAUDI! Otkriveni detalji drame odigrane nasred časa u Obrenovcu 13:14 Hronika 0
SANJA IZ SMEDEREVA POKUŠALA DA UBIJE SVE KOLEGE U FIRMI! Sipala im pesticid u kafu - gledala kako se guše 21:26 Hronika 0
SA DRUGARICOM POPILA PIĆE, PA 13 SATI POVRAĆALA KRV! Obe devojke preminule, jedna stvar svima MISTERIJA 13:50 Vesti 0
ŠOKANTNA ISTINA O NAPADU NA SKRIPALOVE: Da li je Britanija organizovala trovanje nervnim agensom? 15:25 Vesti 0
MEKDONALDS IZAZVAO EPIDEMIJU, JEDAN ČOVEK MRTAV, 49 ZARAŽENIH! Smrtonosni BURGER i Donald Tramp u centru priče! 18:32 Vesti 0
JELI GLJIVE, PA ZAVRŠILI NA INFUZIJI I BOLNIČKOM LEČENJU! 23 osobe zatražile pomoć lekara! 14:43 Vesti 0
CELA PORODICA U BOLNICI POSLE TROVANJA PEČURKAMA Našli su ih u šumi, jedva dozvali pomoć 17:56 Vesti 0
POZVALA SAM NA RUČAK BIVŠEG SVEKRVA I SVEKRVU Svi su se lepo najeli, a onda je usledio horor gori od onoga u filmovima 13:03
UČENICI OTIŠLI NA IZLET ZAVRŠILI SA TEŠKIM TROVANJEM U BOLNICI! Škola zvala agenciju, ovi počeli da ih PSUJU! 11:00 Vesti 0
ČETVORO DECE UMRLO OD TROVANJA! Trudna majka im spremala knedle, policajci nisu verovali šta zatiču u stanu 12:29 Vesti 0
PRIJAVA PROTIV MAJKE DEVOJČICE (3) KOJA SE OTROVALA ALKOHOLOM Ona se sumnjiči zbog krivičnog dela kršenja porodičnih obaveza 14:10 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''AKO ZAPAD MISLI DRUGAČIJE, NEK ORGANIZUJE DVOBOJ''! Peskov o ''Orešniku'': Neoboriv je, spremni smo 07:17 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0