UČESNICIMA ELITE ODUZET ŠESTOMESEČNI HONORAR Momentalna reakcija produkcije i Velikog šefa, oni su udareni po džepu! 11:35 Vip 0
STANIVUKOVIĆ SE SUKOBIO S POLICIJOM: Pogledajte napad na parkingu kod zgrade vlade (VIDEO) 11:01 Vesti 0
NOŽEM MU POVREDILA LEĐA Došlo je do verbalnog sukoba između momka i devojke pa su oboje završili u bolnici ali ona sa lisicama na rukama 10:29 Hronika 0
ČEKA SE HITNA DISKVALIFIKACIJA UČESNICE ELITE 8? Okupala cimerku otrovnim hemikalijama, javnost frapirana! (FOTO) 07:35 Vip 1
OBEZBEĐENJE MOMENTALNO ULETELO U ELITU 8! Haos u Beloj kući, žestok okršaj Ivana Marinkovića i Jelene (FOTO) 11:25 Vip 1
"ULETELI SU NAORUŽANI I...." Šok ispovest naše pevačice, otkrila kakav je horor doživela na jednom nastupu! 16:31 Vip 0
NAPUSTIĆEŠ OVAJ SVET PRE MENE! Barbara Bobak žestoko udarila na Ljubu Aličića: Nevaspitana si, nestaćeš! 09:10 Vip 0
GOLUBOVIĆKA BRUTALNO NASRNULA NA CIMERA Obezbeđenje momentalno uletelo na Farmu, karambol! 23:00 Vip 0
BOL KOJI SAM SEBI DOZVOLILA ZBOG KARLEUŠE... Edita otvorila dušu i progovorila o svemu javno, ne želi više da ćuti 21:55 Vip 0
TANJA SAVIĆ ISPROZIVALA SLAVICU ĆUKTERAŠ Pevačica odbila da se pojavi u Areni: "Sigurno će ona prva da potrči!" 09:40 Vip 0
"LUKAS JE ZAVRŠIO KARIJERU, NEPRIJATNO ISKUSTVO!" Milica Pavlović bez dlake na jeziku, novi skandal na pomolu, oglasio se i folker! 21:40 Vip 0
ŽESTOK SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA Član žirija udario na Cecu, nastao haos u studiju: Popeli ste mi se na glavu! 07:25 Vip 0
KAČAVENDA SKOČILA NA CIMERA DA GA BIJE! Neviđeni karambol u Beloj kući: "Odbio sam te babetino, pa te rade kompleksi" 19:19 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
EKSPLOZIJA U BANCI U SANKT PETERBURGU: Pogledajte jeziv snimak žene koja podmeće požar! (VIDEO) 17:07 Vesti 0
MOJ SADAŠNJI MUŽ ŽELI DA SE ODREKNEM SVOG SINA IZ PRETHODNOG BRAKA Sada se nalazim između dve vatre, a pakao je počeo ovako 13:34
EPSKI SKANDAL U NOVOM SADU Lalatović i Dudić u klinču! Burne scene nakon utakmice Vojvodine i Radničkog (VIDEO) 17:46