SAKRIJTE GODINE SA LICA Ovaj vitamin je zlata vredan za žene starije od 50 godina, briše bore i zateže kožu 10:33
REŠILA SE BORA BEZ BOTOKSA Nimalo truda nije uložila u to, a evo koje korake je preduzela kako bi uklonila znakove starenja 12:02
Kora ove voćke bolja od botoksa: Majka troje dece podelila je jeftin i efikasan trik za peglanje bora 20:46
OMATORELA, BAŠ RUŽNA, UŽAS Pevačica na meti osuda jer ne posećuje estetskog hirurga! Odmah se oglasila 10:15 Vip 0
NIKO NE VERUJE DA NIJE ZATEZALA LICE Ima 47 godina i ni jednu boru, žena tvrdi da mladalački izgled duguje supi, koju Srbi obožavaju 15:46
VEČERNJA MASKA BRIŠE GODINE SA LICA Podmladite se nezamenljivim ritualom, razmazite svoju kožu - ona to zaslužuje 20:24
BRIŠE BORE BOLJE OD BOTOKSA Isperite lice sa ovom mešavinom od 3 sastojka, skinućete 10 godina sa lica 20:11
KAKO SPREČITI BORE OKO USANA? Saznajte da li je bolje sprečiti ili lečiti i kada se javljaju, dominira 1 faktor 10:03
IZABERITE NAJBOLJU KREMU PROTIV BORA Ne verujte na reč proizvođaču, već sami testitrajte proizvod 17:35
NE LJUTI SE ŽENO Za lice bez bora postoje slatki mali trikovi, skidaju godine sa lica za tili čas 18:49
OVO VOĆE JE NAJBOLJE ORUŽJE PROTIV BORA Doktorka tvrdi da vraća sat unazad i da je bolje skupih preparata 14:06
PET LOŠIH NAVIKA KOJE DOVODE DO NASTANKA BORA Mislili ste da vam pomažu, a zapravo ubrzavaju starenje 09:05
KAKO SE REŠITI BORA NA LICU? Najveća greška pravi se na letovanju zbog koje se starenje drastično ubrzava 09:56
najžena EKSPERT IMA SJAJNO REŠENJE DA USPORITE STARENJE Zbog ovih stvari žene u 40-tim brzo ostare i izobliči im se telo 22:10
Maša Georgijev PROMENE NA KOŽI KOD ŽENE POSLE PEDESETE GODINE Nisu u pitanju samo bore, šta se dešava u manopauzi? 17:00 Žena 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31