POZNATI PAR KOJI OČEKUJE BEBU OKITIO STAN! Skrasio se nakon svih rijaliti drama, evo kako njegova trudna devojka ukrašava jelku 22:25 Vip 0
PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE JOVANE STOJILJKOVIĆ! Evo kako izgleda glumica koja čeka dete sa 11 godina starijim kolegom (FOTO) 09:37 Vip 0
BIVŠA UČESNICA ELITE 8 (19) U DRUGOM STANJU! Pokazala trudnički stomak i otkrila partnera (FOTO) 18:25 Vip 0
TRUDNA SUPRUGA BRANKA BABIĆA! Srpski milioner čeka treće dete, danas se venčali u strogoj tajnosti, ovo su svi detalji! 15:20 Vip 0
TRUDNA JOVANA JEREMIĆ? U emisiji uživo progovorila o drugom stanju, Dragan ne skida osmeh sa lica: "Beba u stomaku" 22:40 Vip 3
TRUDNA VODITELJKA PINKA Prošle godine je rodila sina, sada čeka drugo dete sa fudbalerom! 13:24 Vip 0
TRUDNA MILICA NAKON PRELJUBE HITNO ZAVRŠILA KOD LEKARA: Pod pritiskom sam, dobila sam terapiju! 19:21 Vip 0
ŽENA DARKA LAZIĆA POZIRALA SKORO GOLA! Šok objava, obratila se njima, ovo od nje niko nije očekivao! 17:20 Vip 0
MILJANA JE TRUDNA! Pokazala pozitivan test, haos u Beloj kući, svi čekaju Zolinu reakciju! 22:55 Vip 0
TRUDNA DALILA DRAGOJEVIĆ? Ne može da sakrije sreću, baloni roze boje, čestitke se samo nižu! 20:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22