IZBACILA OBLINE DA SVI VIDE Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku 21:03
POMAMA OKO VIKTORIJINE HALJINE Žena Dejvida Bekama očarala u savršenoj beloj toaleti, idealna je za zimske praznike 19:03
SKINULA HALJINU DA BI POKLONILA DEVOJCI IZ PUBLIKE! Neverovatan gest Maje Berović na nastupu u Nemačkoj! 18:50 Vip 0
AMAN ŽENO, DOKLE VIŠE? Anđelina Džoli se dohvatila jedne boje i ne skida je sa sebe, a posebno voli ovaj autfit 19:02
NISTE JOŠ VIDELI ZIMSKU HALJINU, LIČI NA MEKANO ĆEBE Rijana demonstrirala stil, svi pričaju o ovom komadu, idealna za decembar u Srbiji 13:14
TANJA SAVIĆ NE MOŽE DA DIŠE! Haos u Areni, doživela peh pred koncert, usledila hitna reakcija! (VIDEO) 20:51 Vip 0
"NE MOŽE BABA DA NOSI HALJINU ZA DEVOJKE OD 20 GODINA" Htela je da bude doterana za svoj rođendan, pa umesto čestitke dobila salvu uvreda 19:39
CRNA HALJINA KAKVU JOŠ NISTE VIDELI Prozirna i lepršava kao iz bajke, a grudi pridržavaju samo 2 sitnice 18:04
NI KRIVU NI DUŽNU JE OTERALI SA SVADBE Došla čak iz inostranstva na venčanje, a onda je usledio haos epskih razmera 12:25
STOMAK U VIS, HALJINA NA POD Dženifer Lorens mamila poglede u crnoj toaleti, a ovaj detalj je svima privukao pažnju 18:30
EVA LONGORIJA POKAZALA DONJI VEŠ Utegla se u crnu čipku, sve je dala na izvolite, a detalj na glavi ostavlja bez daha 18:27
NE DIRAJTE KAJLI DŽENER, MOŽE DA VAS UBODE Zvezda iznenadila pojavom na dodeli nagrada, ova haljina nije za svaki dan 18:05
SA PLETENOM HALJINOM NEMA GREŠKE Najlepše žene sveta je nose ove jeseni, izdužuje siluetu i izgleda savršeno 10:25
BRUK ŠILDS ,,UKRALA" MAMINU HALJINU Izgledala je kao princeza u elegantnom modelu, a ono što je rekla je šokiralo sve 17:03
SVI UZDIŠU ZA PAMELOM ANDERSON Fatalna plavuša zablistala u zelenoj haljini kao nikada do sad, a tek kada joj vidite lice! 20:30
HALJINA KAO DA JE KROJENA ZA BOGINJE SA OLIMPA Nina Badrić oduševila sve u skupocenoj toaleti, komentari ne prestaju da se nižu 20:46
KAJLI DŽENER POKAZALA KOLIKI JE NARCIS Bez blama pozirala u haljini sa svojom slikom, bacila fanove u trans! 12:02
PLETENE HALJINE MORATE IMATI U SVOM ORMARU Keli Klarkson je zaludela svet savršenim zelenim modelom, prikriva sve nedostatke 14:17
BOGINJA MEĐU ŽENAMA Skarlet Johanson ostavila fanove bez teksta, crvena haljina je bila pun pogodak 12:30
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 40