UŠAO JOJ JE U PRIKOLICU DOK NIJE BILA OBUČENA I ISPITIVAO O INTIMNIM STVARIMA Blejk Lajvli tuži kolegu, tvrdi da svesno želi da joj unušti život 19:00
POZNATA GLUMICA TUŽILA REDITELJA ZBOG UZNEMIRAVANJA Sukobi iza kamere otkrili mračne tajne 14:00 Razonoda 0
KRALJICA SKANDALA SE VRATILA Blejk Lajvli izgleda potpuno obično, dok ne spustite pogled, ove cipele nikoga ne ostavljaju ravnodušnim 16:50
NAKON JAVNOG BLAMA POBEGLA JE U MIŠJU RUPU Sada se vratila na velika vrata optočena kristalima, niko nije ostao imun na njen izgled 20:51
SUKNJA KOJA JE SAN SVAKE DAME Blejk Lajvli očarala autfitom, a štikle sa kristalima su pun pogodak 08:13
JESENJEM STILU BLEJK LAJVLI NEMA MANE Autfit izgleda lepo i jednostavno, ali jedan detalj ga čini posebnim 10:05
IZA OSMEHA, KRIJE SE "NAJTEŽA" OSOBA ZA SARADNJU Blejk Lajvli opet u centru problema, otkriveno kako se ponaša na snimanjima 09:56
SIROVA BAHATOST POKAZANA NA DELU Slavna glumica umislila da je "Bogom dana", pa se neviđeno izblamirala 16:08
"HTELA SAM DA DAM MOMENTALNO OTKAZ!" Isplivao šok intervju sa Blejk Lajvli zbog koje je novinarka pala u očaj 14:08
TRIK KOJI BLEJK LAJVLI KORISTI ZA SAVRŠEN IZGLED KOSE, SVI U NJENOM OKRUŽENJU TO RADE Ima najlepše frizure na svetu i tajnu koju je tek sad podelila 18:16
UOPŠTE NE LIČE, SKROZ RAZLIČITE, BLEJK JE LEPŠA? Rođena sestra glumice izgleda ovako, ne biste nikada rekli da su u srodstvu 21:28
BLEJK LAJVLI U SUKOBU SA MAJKOM Ne može da smisli ime koje joj je dala, kladimo se da ga u životu niste čuli 17:05
GLUMICA U SUPERTRENDI BELOM ODELU KOJE IDE ZA SVAKU PRILIKU, BEZ GREŠKE KROJENO Morate dodati samo jedan detalj, ne možete bez grudnjaka? 14:56
,,PRAVA SAM SREĆNICA" Blejk Lajvli očarala na premijeri u haljini koju je nosila Britni Spirs pre više od 2 decenije, a ni muž nije razočarao! 18:10
BEZOBRAZAN DETALJ JE SVIMA PRIVUKAO PAŽNJU Blejk Lajvli pomutila pamet fanovima, ovakav autfit još nismo videli 13:40
MUVAJU SE PREKO INSTAGRAMA Slavni glumac objavio vrelu fotku, a Blejk Lajvli odmah pojurila da ostavi komentar, fanovi na aparatima! 18:40
CVETIĆI ZA PROLEĆE Blejk Lajvli oduševila u prelepom dvodelnom setu, a tek kada vidite njeno prstenje 08:45
POJEO JE BLAM ,,Tračara" je ismejala nestanak princeze Kejt Midlton, a onda uputila javno izvinjenje 12:11
"TO JE SVAKI PUT MUČENJE" Blejk Lajvli otkrila da joj je teško da gleda suprugove intimne scene 10:06
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37