MAJA OTIŠLA NA MORE U CRNU GORU, ONDA JOJ JE STIGLA JEZIVA PORUKA OD KOMŠIJE! Ceo stan joj bio POPLAVLJEN i to otpadom iz KANALIZACIJE! 08:04 Vesti 0
REŠENJE PROBLEMA KANALIZACIJE BEOGRADU Raspisan tender za idejno rešenje batajničkog kanalizacionog sistema 15:27
NE BIH USKAKALA U GO**A DA ME ZANIMA VAŠE MIŠLJENJE Oglasila se Zadrugarka nakon što je plivala u kanalizaciji, ponovo šokirala 08:00 Vip 0
ZADRUGARKA PLIVALA U VODI IZ KANALIZACIJE Šok scene iz Beograda, skočila sa drugaricom, a onda usledilo ovo 22:02 Vip 0
GROZNA SCENA KOD SVETSKE PRESTONICE ZABAVE Izlilo se više od 54.500 litara otpadnih voda iz kanalizacije 23:27 Vesti 0
"DA LI JE ON LUD, PA TO MI JE PRVI KOMŠIJA! NJEGOVE FEKALIJE PLIVAJU MOJIM DVORIŠTEM!" Srbin izludeo susede: "Idemo na sud!" 08:11 Vesti 0
IZ CEVI SE ČULA NEOBIČNA BUKA Čudovište od 200 kilograma začepilo gradsku kanalizaciju 10:28 Razonoda 0
Alo/A.M. SASUO KOFU GO*ANA DIREKTORU Poznati reditelj preselio se na selo, a onda je nastao haos 14:00 Vip 0
Alo! NOVA GRADSKA INFRASTRUKTURA U LESKOVCU Vujović: Obezbećena sredstva za 78 kilometara kanalizacione mreže 17:22 BIZ 0
Alo.rs VUJOVIĆ U GORNJEM MILANOVCU Ministarka Vujović obišla početak radova na izgradnji kanalizacione mreže (FOTO) 15:13 Vesti 0
NajŽena.rs FANOVI KRALJICE ČIŠĆENJA IMAJU NAJJEDNOSTAVNIJI TRIK ZA ZAČEPLJENI ODVOD: Deluje brzo, a potrebna su vam samo dva satojka 09:33
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA PUCNJAVE U ODŽACIMA! Miletić pucao na Mihajlovića u blizini zgrade Opštinske uprave! (FOTO/VIDEO) 23:35 Hronika 0
SNOVI SE OSTVARUJU Nedelja, 23. mart je stvorena za 2 horoskopska znaka, konačno je vreme za dobre stvari 22:02