Kurir/Alo/N.D. OPLELA PO ČEDI ČVORKU Zejna Murkić otkrila šta se događalo u grupi "Luna", evo šta je sve trpela! 13:00 Vip 0
Mediji/Alo/A.J. U NJU JE ULOŽIO SVE A ONDA GA JE NAPUSTILA Čeda Čvorak otkrio šta ga je u životu najviše zabolelo, a evo šta ima da kaže nakon njene izdaje! 12:15 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. Čeda Čvorak objavio sliku iz mladosti Komentari su se samo nizali "NI SADA TI NIŠTA NE FALI" (FOTO) 13:40 Vip 0
Blic/Alo/N.S. RADILA NA KRUZERU KAKO BI ZARADILA ZA ŽIVOT Maja Marković progovorila o svom skandaloznom napuštanju emisije 20:50 Vip 0
Alo/N.S. U PEVAČICE SAM ULAGAO SVE Oglasio se Čeda Čvorak, pa izneo sve o Maji Marković iz bivše grupe "Luna" 17:20 Vip 0
Alo/K.G. ČEDA ČVORAK OTKRIO KO JE NOVA PEVAČICA GRUPE "LUNA" Dugi niz godina je na estradi i sarađivala je sa Đoganijevima 13:15 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. NIJE BILA PLAĆENO LICE I JEDNOSTAVNO JE OTIŠLA Nakon skandala u emisiji Čeda Čvorak progovorio o sukobu sa bivšom pevačicom grupe Luna 14:42 Vip 0
Alo/Đ.M. JA SAM IZMANIPULISAN! Čeda Čvorak doživeo pomračenje nakon što je Maja napustila studio, pevač ključa od besa! 14:33 Vip 0
Alo/M.S. NAKON NAPUŠTANJA EMISIJE! Maja Marković obelodanila nove detalje torture Čede Čvorka, progovorila o grupi Luna i sve šokirala! 13:15 Vip 0
Informer/Alo/K.G. NEVIĐENI SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Maja Marković napustila emisiju kada je ugledala Čedu Čvorka koji je došao da moli za oproštaj! 12:26 Vip 0
Alo/Đ.M. VILA OD 240 KVADRATA U ELITNOM DELU! Otkriveno kome je Čeda Čvorak prodao luksuznu nekretninu, svet bruji o njemu, a Srbija je ponosna! 07:41 Vip 0
Pink/Alo/D.S. KAKO JE LUNA IZGUBILA SJAJ Pevačice raskrinkale Čedu Čvorka, otkrile na koji način ih je psihički maltertirao! 19:53 Vip 0
Alo.rs/Grand MEDIJSKI RAT NE JENJAVA Pretnje Lukasu nikad žešće i ozbiljnije, pevač neće da trpi prozivke:" Tužiću ga bude li više zinuo protiv mene"! 23:36 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"NE PRAVITE CIRKUS NA ZADUŠNICE" Otac Predrag Popović otkrio zašto na groblje nikako ne treba nositi plastične sveće i cveće (VIDEO) 14:27 Vesti 0