OVE DATUME U DECEMBRU NIKAKO NE SMETE DA ZABORAVITE Prvi rok za plaćanje je već 2. u mesecu, NEMA IZBEGAVANJA 06:00 BIZ 0
KOJE NAS PORESKE OBAVEZE ČEKAJU U NOVEMBRU? Oglasila se Poreska uprava sa detaljnim spiskom 10:59 BIZ 0
BOLJE PLATITE NA VREME NEGO DA VAS PENALI SAČEKAJU! Koji je krajnji rok za plaćanje poreza u septembru? 09:28 BIZ 0
Alo/V.P. PLATITE POREZ BEZ DODATNIH TROŠKOVA Bez provizije samo na šalterima Uprave za trezor, prva rata dospeva 14. februara 14:20 BIZ 0
Alo/Novosti/I.T. POREZI KOJE MORATE PLATITI U NOVEMBRU Objavljen mesečni kalendar zaduženja 13:22 BIZ 0
Alo.rs DRAŽA PETROVIĆ OGOLIO ĐILASA Dužnici uzimali pare na pozajmicu, pa izbegavali plaćanje poreza 10:43 Vesti 1
Tanjug/Alo! ROK ZA PLAĆANJE TREĆE RATE POREZA ISTIČE Krajnji datum 16. avgust, ako ne izmirite svoje obaveze na vreme sleduje vam KAZNA 10:07 BIZ 0
Tanjug/Alo.rs/I.T. KO NE PLATI, GUBI PRAVO NA ODLAGANJE Sutra ističe rok da izmirite ovu važnu obavezu 10:47 Vesti 0
Alo.rs/I.L. OPREZ SA NOVČANIKOM U JUNU Izmirite sve obaveze na vreme, koverte će samo stizati, Poreska već šalje opomene 08:52 BIZ 0
Alo/ Blic/ M. G. KAZNE ZA DUG IDU DO 1.300 EVRA! ! Ko ne plati obaveze na vreme, moraće da izdvoji ogromnu količinu novca 17:01 BIZ 1
Blic/I.T. POŽURITE, KO NE PLATI OVAJ POREZ, KAZNA I DO 50.000 DINARA: Rok ističe u ponedeljak, proverite šta morate da izmirite 08:28 BIZ 3
Tanjug/I.T. IMATE ROK JOŠ 6 DANA! Ovo morate da platite, u suprotnom vas čeka debela kamata 10:04 BIZ 0
SVETLANA ĐORĐEVIĆ Poslednji rok za prijavu poreza na dohodak građana je 17. maj: Proverite da li vaša plata podleže obaveznom plaćanju 07:00 BIZ 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0