BORISA JE OTAC VEZAO ZA RADIJATOR, I TUKAO K'O MAGARCA, A GIŠKA.... Ovu priču o žestokom momku sa Voždovca je retko ko čuo 21:49 Hronika 0
"VADI GIŠKA 1.000 DINARA DA ME PLATI, A JA MU KAŽEM..." Ovu priču o žestokom momku sa Voždovca nikad niko nije čuo 22:30 Hronika 0
"KAZNIĆE ME BOG" Đorđe Božović Giška je imao jednu veliku želju koja mu se nikad nije ostvarila 19:00 Vesti 0
"BRATE MOJ, PUŠTAM BRADU, BRIJAĆU JE KRVLJU TVOJIH DŽELATA" Ovako je Giška pričao na sahrani najboljeg druga, tresla mu se vilica 20:56 Hronika 0
OVAKO JE BRANO MIĆUNOVIĆ DOŠAO NA GIŠKIN GROB Zlatan krst i sveća u ruci, svi gledaju kako sad izgleda 15:20 Hronika 0
Alo.rs ŠEŠELJ OTKRIO KAKO JE GIŠKA UBIJEN Prišao je da bere šljive i kad je podigao levu ruku... (VIDEO) 19:00 Vesti 0
"BRATE MOJ, PUŠTAM BRADU, BRIJAĆU JE KRVLJU TVOJIH DŽELATA!" Giška je ovo rekao na sahrani najboljeg druga 21:50 Hronika 0
Suzana Trajković ŽESTOKI MOMAK JE VIKAO "UPRAVNIČE, UPRAVNIČE" DOK GA JE GIŠKA TUKAO To nije bio jedini put kada su se pokačili 21:31 Hronika 0
Informer/Alo/B.S. ŽIVOTNA PRIČA ZORANE PAVIĆ! Otkriva sve o vezama sa opasnim momcima, Giška joj nudio pomoć, dok je Vukotić sve platio 09:15 Vip 0
Alo.rs MILOŠEVIĆ IZDAO KRAJINU, MLADIĆ PUSTIO HRVATE U KNIN! Šokantan intervju srpskog legionara: Giška nije ubijen s leđa! 08:26 Vesti 6
Alo.rs JEDINI PUT KAD JE GIŠKA PLAKAO! O njemu se nižu brojne legende, ali ova priča nikog ne ostavlja ravnodušnim 22:51 Vesti 0
Alo.rs KAZNIĆE ME BOG Đorđe Božović Giška je imao jednu veliku želju koja mu se nikad nije ostvarila 17:48 Vesti 1
Alo.rs/Mondo "KRISTIJAN BI BIO UBIJEN, ALI GA JE NAŽALOST JEDNA STVAR SPASLA!" Šok svedočenje - Radio sam za Državnu bezbednost, Knele mi je bio prijatelj! 14:32 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NASTAVLJAJU SA MALTRETIRANJEM GRAĐANA Pristalice opozicije se okupile ispred Skupštine Srbije 15:55 >> 18:46 Vesti 115
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31