OVO NIKO NIJE OČEKIVAO U JUTARNJEM PROGRAMU! Ni ne slutite šta je uneto u zgradu Pinka, Jovana Jeremić frapirana! (FOTO) 10:06 Vip 4
HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU VODITELJKE PINKA! Kada je okrenula leđa kameri, nastao kolaps! (FOTO) 13:50 Vip 0
ONI MENJAJU JOVANU JEREMIĆ NA PINKU Gledaoci zanemeli kada su ugledali ovu voditeljku, niko je nije očekivao! 15:25 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ "ZAPALILA" STUDIO PINKA Voditeljka se ovakva pojavila u Jutarnjem programu, haos na mrežama zbog njenog izdanja 09:25 Vip 1
PROVOKATIVNI SNIMAK JOVANE JEREMIĆ Evo šta voditeljka radi u pauzama Jutarnjeg programa, jedan detalj svi komentarišu 12:15 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SVA U BELOM! Voditeljka šljašti, u ovakvom izdanju je niste videli, svi su primetili ovaj detalj 14:25 Vip 0
MALA LEA SVE GLEDALA UŽIVO Otkriveno gde je bila ćerka Jovane Jeremić dok je trajao Jutarnji program, u vili juče nastao haos! 07:30 Vip 0
JEREMIĆKA NAPRAVILA HAOS U PINKOVOM STUDIJU Voditeljka unela predmet koji odskače od svega, gledaoci šokirani prizorom! 08:45 Vip 1
DEČKO JOVANE JEREMIĆ SE UKLJUČIO U JUTARNJI PROGRAM Zbog njegovih reči voditeljka se topila od sreće! 09:56 Vip 0
JOVANI JEREMIĆ SEVNULE TANGE U PROGRAMU UŽIVO Šok stajling voditeljke, a tek kad vidite izreze na haljini! 13:43 Vip 3
Alo/A.J. "SVI MOJI BIVŠI BI BILI OPET SA MNOM" Jovana Jeremić progovorila o muškarcima, pa šokirala priznanjem da je najviše privlače ovakvi! 16:20 Vip 0
Alo/A.J. OVO JE LUDILO Didi Džej u emisiji uživo poklonila Jovani Jeremić gaće od 300 evra: Neka ti ove donesu sreću da se ponovo udaš! 14:35 Vip 1
Alo/A.J. TVERKOVALA U JUTARNJEM PROGRAMU Jovana Jeremić ponovo iznenadila gledaoce, a njen stajling je privukao posebnu pažnju! (VIDEO) 09:50 Vip 0
Republika/Alo/N.S. NIJE RAZMIŠLJALA O POSLEDICAMA Jovana Jeremić žestoko odbrusila Jami: Imam svašta da kažem o njoj 08:50 Vip 3
Alo/N.S. BRUTALNO ODGOVORILA Jovana Jeremić stala na put osudama: Ja svoje dete odgajam kako ja želim! (FOTO) 13:35 Vip 1
Alo/N.S. USIJALA DRUŠTVENE MREŽE Jovana Jeremić se skinula u bikini, pa pozirala pored bazena, komentari samo pljušte (FOTO) 11:05 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25