TOTALNI HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU! Voditeljka ne zna šta je snašlo: "Prekini da prevrćeš svojim šizofrenim očima" (VIDEO) 09:35 Vip 1
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO U JUTARNJEM PROGRAMU! Ni ne slutite šta je uneto u zgradu Pinka, Jovana Jeremić frapirana! (FOTO) 10:06 Vip 4
HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU VODITELJKE PINKA! Kada je okrenula leđa kameri, nastao kolaps! (FOTO) 13:50 Vip 0
ONI MENJAJU JOVANU JEREMIĆ NA PINKU Gledaoci zanemeli kada su ugledali ovu voditeljku, niko je nije očekivao! 15:25 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ "ZAPALILA" STUDIO PINKA Voditeljka se ovakva pojavila u Jutarnjem programu, haos na mrežama zbog njenog izdanja 09:25 Vip 1
PROVOKATIVNI SNIMAK JOVANE JEREMIĆ Evo šta voditeljka radi u pauzama Jutarnjeg programa, jedan detalj svi komentarišu 12:15 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SVA U BELOM! Voditeljka šljašti, u ovakvom izdanju je niste videli, svi su primetili ovaj detalj 14:25 Vip 0
MALA LEA SVE GLEDALA UŽIVO Otkriveno gde je bila ćerka Jovane Jeremić dok je trajao Jutarnji program, u vili juče nastao haos! 07:30 Vip 0
JEREMIĆKA NAPRAVILA HAOS U PINKOVOM STUDIJU Voditeljka unela predmet koji odskače od svega, gledaoci šokirani prizorom! 08:45 Vip 1
DEČKO JOVANE JEREMIĆ SE UKLJUČIO U JUTARNJI PROGRAM Zbog njegovih reči voditeljka se topila od sreće! 09:56 Vip 0
JOVANI JEREMIĆ SEVNULE TANGE U PROGRAMU UŽIVO Šok stajling voditeljke, a tek kad vidite izreze na haljini! 13:43 Vip 3
Alo/A.J. "SVI MOJI BIVŠI BI BILI OPET SA MNOM" Jovana Jeremić progovorila o muškarcima, pa šokirala priznanjem da je najviše privlače ovakvi! 16:20 Vip 0
Alo/A.J. OVO JE LUDILO Didi Džej u emisiji uživo poklonila Jovani Jeremić gaće od 300 evra: Neka ti ove donesu sreću da se ponovo udaš! 14:35 Vip 1
Alo/A.J. TVERKOVALA U JUTARNJEM PROGRAMU Jovana Jeremić ponovo iznenadila gledaoce, a njen stajling je privukao posebnu pažnju! (VIDEO) 09:50 Vip 0
Republika/Alo/N.S. NIJE RAZMIŠLJALA O POSLEDICAMA Jovana Jeremić žestoko odbrusila Jami: Imam svašta da kažem o njoj 08:50 Vip 3
Alo/N.S. BRUTALNO ODGOVORILA Jovana Jeremić stala na put osudama: Ja svoje dete odgajam kako ja želim! (FOTO) 13:35 Vip 1
Alo/N.S. USIJALA DRUŠTVENE MREŽE Jovana Jeremić se skinula u bikini, pa pozirala pored bazena, komentari samo pljušte (FOTO) 11:05 Vip 1
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
RUSI JAVLJAJU STRAŠNE VESTI ZA UKRAJINU: Pokušali su da probiju granicu, vojnici su mrtvi 14:16 Vesti 0
PROSLAVILA JE 107. ROĐENDAN I DALJE JE BISTROG UMA Od dece za poklon svake godine traži ove 3 jednostavne namirnice 15:47