MIKI POZLILO NA SUĐENJU! Miroslav Aleksić jedva izdržao ročište na kom su svedočili njegovi učenici 06:00 Hronika 0
"DA LI IMAŠ ODNOSE I DA LI UŽIVAŠ U TOME" Šok na suđenju Miki Aleksiću, na današnjem ročištu progovorila još jedna žrtva 17:15 Hronika 0
MIKINA UČENICA: DEVOJKA KOJA GA TUŽI JEDNOM JE OD NJEGA IZAŠLA RAŠČUPANA Aleksiću pozlilo, tražio pauzu 14:43 Hronika 0
ODLOŽENO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU "Neobično je što već drugi put Aleksić leži u bolnici i prima hemioterapiju na dan kada treba da se pojavi pred sudom" 11:43 Hronika 0
"NE ZNAM ZAŠTO ONA SVEDOČI I U VEZI ČEGA!" Mika Aleksić zagrmeo u sudnici nakon NJENE IZJAVE! 12:11 Hronika 0
OTKRIVAMO OD KOG KANCERA BOLUJE MIKA ALEKSIĆ Advokat: "Svestan je činjenice da su mu dani odbrojani" 15:00 Hronika 1
ODLOŽENO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU Advokat tvrdi da mu nije dobro i da mu se stanje pogoršalo 10:59 Hronika 1
DANAS NASTAVAK SUĐENJA PROFESORU GLUME MIIKI ALEKSIĆU Na prethodnom ročištu bilo burno čovek iz publike povikao "kako mu nije na cigari bilo loše, smejao se" 08:10 Hronika 0
ADVOKAT MIKE ALEKSIĆA KAŽNJEN SA 100.000 DINARA ZBOG NEPOŠTOVANJA SUDA Svedočila Iva Ilinčić 14:29 Hronika 0
GLUMICA SA STOMAKOM DO ZUBA NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU Njen dolazak je sve iznenadio, niko je nije očekivao, a stigla je kao velika podrška! 11:13 Vip 0
ŠOK SCENA U PALATI PRAVDE Mirjana Karanović na suđenje došla ogrnuta zastavom Ukrajine 11:01 Hronika 0
MIKA ALEKSIĆ STIGAO NA SUĐENJE Brojni glumci ispred sudnice, tu su Mirjana Karanović i Aleksandar Radojičić 10:48 Hronika 0
"OSEĆALA SAM SE OSRAMOĆENO I PLAKALA SAM" Danas svedočila žrtva učitelja glume Mike Aleksića 14:04 Hronika 0
ZAVRŠENO DANAŠNJE ROČIŠTE Pred sudom svedočila oštećena devojka za čije zlostavljanje je osumnjičen Mika Aleksić 13:39 Hronika 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
OVDE NISU SAMO STUDENTI Beriša: Oni su očito dobili rok i finansijska sredstva, tu nema nikakve tajne, cilj je rušenje Srbije 21:48 Vesti 11
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 24. MART Bikovi, vreme je da se posvetite voljenoj osobi, Ribe, procvetaćete na poslu 19:40
BIO JE SUROVO ISKREN Selektor Austrije otkrio šta mu je Strahinja Pavlović rekao odmah posle meča 21:19