HTELI DA OKUPAJU, PA SU OKUPANI Dve trećine bazena nije izdavalo fiskalne račune, poreska odmah reagovala 09:02
GOSPOĐO, DA LI BAŠ MORATE? TU SU DECA Šok na beogradskom bazenu, kad vidite šta žena radi, smučiće vam se i život i kupanje 14:58 Razonoda 0
NAGLO SKAKANJE U VODU MOŽE DOVESTI DO OZBILJNOG PROBLEMA! Stručnjaci upozoravaju: Bazeni nisu BEZAZLENI, opasnosti vrebaju! 12:10 Vesti 0
KAD ČUJETE ŠTA SVE MOŽETE DA ''POKUPITE'' NA BAZENU, NEĆE VAM BITI SVEJEDNO! Devojke, JEDNA stvar je posebno rizična! 16:15 Vesti 0
NA 9 BAZENA U BEOGRADU MOŽETE UĆI BESPLATNO! Jedino rešenje za ovaj pakao napolju je da ste NON-STOP U VODI 14:38 Vesti 0
KUPANJE NA SRPSKIM BAZENIMA KOŠTA OD 250 DINARA Na ovim mestima samo ulaz 1.890 dinara - naplaćuju se i PEŠKIRI! 06:00 Vesti 0
POČELA KUPALIŠNA SEZONA Na ovih devet bazena u Beogradu možete ući BESPLATNO, a na ovima je otvaranje odloženo 11:54 Vesti 0
SPAS U VRELIM DANIMA Prestonica je juče u 8 časova ujutru bila najtopliji grad u Srbiji: Sunce prži, voda gasi! 07:00 Vesti 0
Alo "VIDIMO SE U ALBANIJI" Srpkinja porukom sa Ade izazvala HAOS na mrežama: Zbog jedne stvari POBESNELI! 10:38 BIZ 0
Alo ŠOK NA BAZENIMA U SRBIJI! Počeli su da naplaćuju jednu stvar dodatno, dan skuplji nego u Grčkoj! 13:20 BIZ 1
Alo/J.S BEZ ŠMINKE U KUPAĆEM KOSTIMU Skinula se Milica Milša i izazvala burne komentare na društvenim mrežama (FOTO) 18:35 Vip 0
Tanjug/Alo!/M.J. NEOČEKIVANI PRIHOD FRANCUSKIM PORESKIM VLASTIMA Softverom otkriveno hiljade neprijavljenih bazena 10:02 Vesti 0
Alo/Novosti/I.T. NOVČANIK MORA BITI PUN Sezona na kupalištima u jeku, za dan na bazenu vam treba bar 750 dinara! 10:38 Vesti 0
Alo.rs/Informer DRAMA NA BAZENU U MIONICI Dečak potonuo na dno bazena, usledila munjevita akcija 09:06 Hronika 0
Alo! GRADONAČELNIK ŠAPCA SA SARADNICIMA OBIŠAO RADOVE Aleksandar Pajić: Niko nije verovao kada smo pričali o bazenima, a sada DELA GOVORE 22:22 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 38
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40