PRESTANITE DA KORISTITE SIRĆE I IZBELJIVAČE, JEDNA STVAR JE MOĆNIJA Ovaj prirodni proizvod izbeljuje posteljinu, ali ipak za jedan materijal nije pogodan 17:28
DODAJTE OVAJ PRIRODNI SASTOJAK U VEŠ MAŠINU I PEŠKIRI ĆE VAM BITI MEKANI KAO DUŠA Neće više biti tvrdi i grubi, postaće pahuljasti 17:53
NE IDITE NA PLAŽU BEZ BRAŠNA I SIRĆETA Evo zbog čega ove godine na svakoj drugoj ležaljci stoje ove dve namirnice 14:48
GENIJALAN TRIK POMOĆU KOJEG ĆETE SE REŠITI MASNIH OTISAKA U KUĆI Održavanje doma čistim više neće predstavljati zastrašujući zadatak 17:05
DRŽAČ ZA ČETKICU ZA ZUBE JE JEDNO OD NAJPRLJAVIJIH MESTA Evo kako da ga lako očistite, sve što vam treba je sirće 08:11
SIRĆE NE ČISTI SVE Može ozbiljno oštetiti ovih 5 stvari u vašem domu, izaberite drugačija sredstva 18:03
FASCINANTNI REZULTATI VEĆ NAKON NEDELJU DANA Evo šta će se desiti ako svako jutro na prazan stomak popijete čašicu SIRĆETA 08:20 Razonoda 0
SIPAJTE U POSUDU I GLEDAJTE ČUDO Ova tečnost ubija sve neprijatne mirise u kuhinji, a ima i još mnogo korisnih primena 19:12
MEKANI PEŠKIRI ZA 10 MINUTA Uz najlakši trik će biti kao novi, samo obratite pažnju na jednu stvar 21:46
ZAMISLITE ŽIVOT BEZ FLEKA NA ODEĆI Moguće je uz ovu čarobnu i jeftinu tečnost, svaki dom je ima! 19:58
JEDNA KAŠIKA JE DOVOLJNA Popijte je je pre spavanja i desiće se čudo, telo će vam biti zahvalno! 22:04
VARAJU NAS DA LEČI SVE OD SRCA DO ZANOKTICA: Nema nikakvog razloga da gutate sirće ni uz čašu vode, ni bez nje 17:24
Maša Georgijev ZABORAVITE SODU BIKARBONU I SIRĆE Kamenac, rđa i druge nečistoće najbolje se čiste ovim sastojkom 14:00 Žena 0
M.Georgijev NA DUŠEK JE SIPALA MEŠAVINU SIRĆETA I SODE Kad vidite šta se desilo, sigurno ćete i vi uraditi isto (VIDEO) 17:00 Žena 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0