Kurir/Alo/N.D. "DECA SE PRERANO SE*SUALIZUJU" Katarina Živković iznela svoj stav o LGBT populaciji: Jezivo mi je da pričam o tome! 18:10 Vip 1
Alo.rs "VREĐAJU LGBT ZAJEDNICU KAO ŠTO SU VREĐALI I ROME!" Operska umetnica reagovala na homofobnu pesmu Sergeja Trifunovića i "fantoma" 14:00 Vesti 0
MOJ SIN JE GEJ I HOĆE DA PARADIRA, NE ZNAM ŠTA DA RADIM? Pet zanimljivih odgovora na pismo naše čitateljke 13:00
Alo! / Mili Čolić DEO SAM LGBT POPULACIJE Nataša Bekvalac o SAD turneji, deci i ljubavnom životu za Alo! 08:25 Vip 0
KLASIČNA SRPSKA DRESIRANA KEVA, ĆALE ALKOS, A ZA SEBE SAM MISLIO DA SAM ČUDOVIŠTE Ovo je ispovest gej muškaraca, a njegova priča je potresla ceo Balkan! 15:40
Alo/Đ.M. PREDSTAVNICA ŠPANIJE LJUBILA SVOJU DEVOJKU U USTA Atraktivna Šanel je ovako proslavila treće mesto, snimak raznežio sve (VIDEO) 16:21 Vip 0
Informer/Alo/Đ.Milošević DO KADA ĆEMO ZAVIRIVATI U TUĐE KREVETE?! Ceca Ražnatović nikad brutalnija i iskrenija, pevačica digla glas i javno podržala LGBT zajednicu i gej brakove! 18:30 Vip 0
POBEGLA JE U AMERIKU KADA JOJ SE DEČKO OBESIO Majka je uvela u prostituciju, iza rešetaka je završila zbog droge, a tamo je upoznala NJU 15:06
PinkTV/Alo/D.S. JA SAM DEO LGBT ZAJEDNICE Nataša Bekvalac je bila kuma ovogodišnjeg Prajda, a evo šta pevačica kaže o ovoj tituli! 18:01 Vip 2
Blic/Alo.rs/I.T. VENČAO SE PRVI OTVORENO GEJ AMERIČKI GUVERNER: 18-godišnju vezu krunisao BRAKOM! (FOTO) 11:43 Vesti 0
Blic/Alo/Đ.M. VELIKI KORAK ZA LGBT ZAJEDINU U REGIONU! Sara Jo nastupa na World Prajdu u Kopenhagenu, a evo i zašto je ona odabrana! 07:00 Vip 2
Alo.rs "ŽENIĆU SE OVIH DANA ZA MILOJKA IZ BERANA!" Stupa na snagu Zakon o životnom partnerstvu lica istog pola u Crnoj Gori 07:00 Crna Gora 2
Alo/K.Ć ISTINITE PRIČE: Kako je zaključavanje prilikom pandemije promenilo živote LGBT zajednice? 16:10 Razonoda 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
AKO VIDITE OVU DEVOJKU, HITNO ZOVITE POLICIJU Leš njenog momka našli pecaroši, JAKNA MU JE BILA KRVAVA 08:05 Hronika 0