alo.rs NESREĆNI MUŽ DOŽIVEO ŠOK Otkrio da mu se supruga bavi prostitucijom, pa dogovorio sastanak 23:28 Žena 0
Alo! / O. K. RASPRODATA GODINU DANA UNAPRED Elektru Elit klijenti bukirali do avgusta, javno progovorila o tarifama ostalih prostitutki 11:24 Vip 0
Alo/N.D. PROSTITUTKA JE NAJBOLJI TRGOVAC Elektra Elit ponovo svojom izjavom šokirala javnost, pa objasnila zbog čega je najstariji zanat unosan posao 12:45 Vip 1
Alo/N.D. DIA ZBOG PROSTITUCIJE PROMENILA IDENTITET Nova rijaliti učesnica trudi se da sakrije mračnu prošlost, otkrivamo sve skandalozne detalje 08:00 Vip 0
Alo/N.D. ZA NOĆ ZARADIM 5.000 EVRA Poznata voditeljka priznala da se bavi prostitucijom, karijeru zapostavila zbog najstarijeg zanata 13:50 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. IŠLA SAM SA SANJOM STANKOVIĆ U ALBANIJU KOD KLIJENATA ZA 1.000 EVRA Prostitutka raskrinkala koleginice, iza svega stoji voditeljka 23:40 Vip 0
Alo/N.D. MINIJATURNI BIKINI, GRUDI U PRVOM PLANU Evo gde je i šta radi Kaja nakon što je povezivana sa elitnom prostitucijom (FOTO) 21:40 Vip 0
Informer/Alo/N.D. BOLJE DOBAR RAZVOD NEGO LOŠ BRAK Maja Nikolić progovorila o najtežim trenucima u životu i otkrila kakav odnos ima sa sinovima 12:05 Vip 0
Alo/Nina Denda RAZOČARAN SAM, SA ĆERKOM NE RAZGOVARAM Era Ojdanić za Alo! o unuku koji je osuđen za podvođenje devojaka 11:22 Vip 0
Svet/Alo/ N.D. KOLIKO KOŠTAŠ POSLE TEZGE? Goca Božinovska otkrila da je imala nepristojne ponude, pa progovorila o elitnoj prostituciji 18:53 Vip 0
Alo/ N.D. KAJA JE NA KOPAONIKU TRAŽILA 10.000 EVRA ZA TROJKU Uroš Ćertić tvrdi da pevačica naplaćuje seksualne usluge, otkrio detalje 16:40 Vip 2
Kurir/Alo/N.D. ŠAVIJA ZA SE*S TRAŽILA TELEFON OD 2.500 EVRA Starleta telo nudila u zamenu za skupoceni mobilni 14:20 Vip 1
Alo/J.J. OTKRIVENA JOŠ JEDNA PROSTITUTKA SA JAVNE SCENE Voditeljka je, u šemi sa političarima, a glumi damu 20:05 Vip 1
Blic/Alo/J.J. ZNAM DOSTA MUŠKARACA KOJI SE BAVE PROSTITUCIJOM Goca Tržan iskreno o temi o kojoj mnogi ćute 17:42 Vip 0
Kurir/Alo/J.J. I ONA JE UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE? Poznata starleta sa samo 20 godina otkriva: Situacija je ozbiljna, policija ima sve crno na belo! 21:15 Vip 1
Kurir/Alo/J.J. ISPLIVAO KATALOG DEVOJAKA KOJE JE PODVODILA DUŠICA GRABOVIĆ!? Sve su izoperisane, klijent poručio: Pa, ove su top! 21:50 Vip 0
Alo/Đ.M. POZNAJEM IH MNOGO, UVEK SU MI BILE DOBRE DRUGARICE! Bivši zadrugar šokirao izjavom o prostitutkama, spomenuo i hapšenje Milice Kemez! 10:05 Vip 0
Pink/Alo/J.J. AFERA ELITNA PROSTITUCIJA UZDRMALA JE ESTRADU! Poznate pevačice obelodanile javne tajne i otkrile tarife, a ovo je tek uznemiravajuće! 10:03 Vip 0
Pink/Alo/J.J. MAJA MARINKOVIĆ IMA NOVOG DEČKA? Bivša zadrugarka o svojoj sreći, pa se dotakla teme elitne prostitucije, stala drugarici u zaštitu! 09:43 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1