„VOLIM KAD DOĐU, VOLIM I KAD ODU“ Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla 10:26
NIKADA TO SEBI NEĆE OPROSTITI Novopečeni tata je greškom uzeo tuđu bebu iz bolnice i poneo kući! 12:12
„NISAM NI ZNALA DA SAM TRUDNA“ Žena je ustala, spremila se za posao i doživela šok – odjednom se porodila! 12:05
„MOŽEŠ TI I BOLJEG DA NAĐEŠ“ Majka savetovala devojci svog sina da ga ostavi, da li je pogrešila? 12:52
BOGATAŠICA, A ŽIVI U KOMBIJU Smučio joj se luksuz, iz vile otišla u šumu i kaže da joj je to najbolja odluka u životu 17:46
SPREMA JOJ OSVETU Muž je saznao da je njegova žena spavala sa 26 muškaraca, i to sasvim slučajno! 15:58
A SAMO JE ŽELELA USPOMENU S PUTOVANJA Devojka je prišla slonu da se slika, a onda je nastao haos 20:33
BIZARNIJI HOBI NE POSTOJI Devojka besplatno čisti grobove, i to noću, ljudi se plaše dok gledaju! 18:22
JELA JE I HLEB I KOLAČE, A PREPOLOVILA SE! Žena ispričala kako je smršala 68 kg bez odricanja, jedno je najvažnije 13:40
NIJE BRIJALA DLAKE NA TELU 5 GODINA Kaže da se oseća privlačnije nego ikada i da njenom momku to ne smeta! 20:00
PROCVETALA POSLE RAZVODA, ALI BUKVALNO! Majka dvoje dece se toliko prolepšala, niko je sada ne prepoznaje! 11:24
OVA SVEKRVA OBOŽAVA SVOJU SNAJU „Voli ona da se nakinđuri, ali joj ne smeta ni da smrdi na štalu“ 15:04
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Vodolija dobija dobre vesti, Blizanci ulaze u sukob sa šefom, Strelcu će glavobolja obeležiti dan 06:55 Razonoda 0
"MORA SUNCE DA IZAĐE POSLE KIŠE" Aleksandar Miljković o Partizanu, uspehu TSC-a, kapitenskoj traci u Jermeniji... 07:00