„VOLIM KAD DOĐU, VOLIM I KAD ODU“ Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla 10:26
NIKADA TO SEBI NEĆE OPROSTITI Novopečeni tata je greškom uzeo tuđu bebu iz bolnice i poneo kući! 12:12
„NISAM NI ZNALA DA SAM TRUDNA“ Žena je ustala, spremila se za posao i doživela šok – odjednom se porodila! 12:05
„MOŽEŠ TI I BOLJEG DA NAĐEŠ“ Majka savetovala devojci svog sina da ga ostavi, da li je pogrešila? 12:52
BOGATAŠICA, A ŽIVI U KOMBIJU Smučio joj se luksuz, iz vile otišla u šumu i kaže da joj je to najbolja odluka u životu 17:46
SPREMA JOJ OSVETU Muž je saznao da je njegova žena spavala sa 26 muškaraca, i to sasvim slučajno! 15:58
A SAMO JE ŽELELA USPOMENU S PUTOVANJA Devojka je prišla slonu da se slika, a onda je nastao haos 20:33
BIZARNIJI HOBI NE POSTOJI Devojka besplatno čisti grobove, i to noću, ljudi se plaše dok gledaju! 18:22
JELA JE I HLEB I KOLAČE, A PREPOLOVILA SE! Žena ispričala kako je smršala 68 kg bez odricanja, jedno je najvažnije 13:40
NIJE BRIJALA DLAKE NA TELU 5 GODINA Kaže da se oseća privlačnije nego ikada i da njenom momku to ne smeta! 20:00
PROCVETALA POSLE RAZVODA, ALI BUKVALNO! Majka dvoje dece se toliko prolepšala, niko je sada ne prepoznaje! 11:24
OVA SVEKRVA OBOŽAVA SVOJU SNAJU „Voli ona da se nakinđuri, ali joj ne smeta ni da smrdi na štalu“ 15:04
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"NE PRAVITE CIRKUS NA ZADUŠNICE" Otac Predrag Popović otkrio zašto na groblje nikako ne treba nositi plastične sveće i cveće (VIDEO) 14:27 Vesti 0