MINA KOSTIĆ BLISTA U VENČANICI Pevačici se ostvarila želja, ne skida osmeh sa lica (FOTO) 23:20 Vip 0
"TO SU BUDALAŠTINE, DUDA JU JE SPASILA OD ULICE I DROGE!" Mina Kostić na meti osuda zbog pomajke:"Treba da joj zapali sveću i kaže hvala!" 07:40 Vip 1
''MINA KOSTIĆ JE SKUPA DEVOJKA'' Naš folker bez dlake na jeziku o vremenu kad je hteo da oženi pevačicu: ''Postavljala je uslove...'' 21:38 Vip 1
"GDE SI BIO? DO SADA BISMO IMALI TROJE DECE" Pevačica upecala 5 godina mlađeg, za Alo otkrila ko je misteriozni muškarac iz Amerike 22:45 Vip 0
MOĆNIKA IZ SENKE KRILA OD JAVNOSTI, A SADA OKRENULA PLOČU! Mina Kostić će dečka ekskluzivno pokazati celom regionu, otkrivamo detalje! 21:45 Vip 0
ODUZETA IMOVINA NAŠOJ PEVAČICI "Živim u stanu od 39 kvadrata, sve je prebacio na svoje ime" 19:30 Vip 0
"POŽELELA SAM DA SE UBIJEM" Naša pevačica zbog porodične tragedije htela sebi da oduzme život: "Kad sam je videla modru, bila sam u šoku" 10:40 Vip 0
"NOSILA JE MOJE FOTOGRAFIJE NA GROB I VRAČALA MI" Pevačica šokirala tvrdnjama: "Lagala sam da sam usvojena" 15:20 Vip 0
"ON JE MOJ KASPER, MOJ DOBRI DUH" Za ovog dasu se udaje Mina Kostić? Kad ga vidite biće vam jasno zašto se tako brzo zaljubila 09:26 Vip 0
"RODIĆU MU TROJE DECE" Novi dečko Mine Kostić je biznismen iz Amerike, pisao joj na Instagramu, pevačica šokirala priznanjem! 00:45 Vip 0
ŽESTOKA TUČA U GRANDU Pevačice se potukle, sevale pesnice i šamari, sve je snimljeno (VIDEO) 07:55 Vip 0
MAJKA JE DALA NA USVAJANJE, ODRASLA U BEDI I SIROMAŠTVU! Životna priča naše pevačica tera suze na oči: "Sestra mi se utopila" 23:30 Vip 0
RODITELJI JE DALI NA USVAJANJE, A SESTRA TRAGIČNO PREMINULA Život Mine Kostić obeležile su jezive nesreće i nemaština 06:00 Vip 0
ŽESTOKA TUČA U GRANDU Pevačice se potukle, sevale pesnice i šamari, sve je snimljeno (VIDEO) 08:40 Vip 0
"NISAM ĆUTALA OKORELIM KRIMINALCIMA" Naša pevačica otkrila dugo čuvane tajne, pa progovorila o Karleuši: "Ima oštar jezik" 11:05 Vip 0
''OPROSTI IM BOŽE, NE ZNAJU ŠTA RADE'' Drama između Mine Kostić i takmičarki ''Pesme za Evroviziju'', usledio žestok odgovor dreg kraljica 09:50 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
PRIRODNI NAPITAK ZA BOLJI POČETAK DANA Pomaže varenju, daje sitost i smanjuje želju za slatkišima 08:11
TOTALNA FRKA PRED SRBIJU Albanci u nikad većem problemu, navijači otkazali poslušnost, evo i zašto 09:29