BIO JE MUŽ MINE KOSTIĆ, PA NESTAO SA JAVNE SCENE Igor X otkrio zbog čega je prestao da peva 19:20 Vip 0
ĆERKA MINE KOSTIĆ I IGORA X IZRASLA U PRAVU LEPOTICU! Anastasija se snimila sa osem u kolima, a svi komentarišu samo jedno! 15:15 Vip 0
Alo/E.B. JAVNOST U NEVERICI GLEDA U ĆERKU MINE KOSTIĆ Prizor je neverovatan, da li je ovo moguće, evo kako izgleda! (FOTO) 20:43 Vip 0
Alo/M.K. HIT U NAJAVI Vlada Grujić obradovao fanove, objavio pesmu sa Snežanom Mitić, a iza svega stoji on 16:30 Vip 0
Alo/N.D. "UPOZNAO JE IGORA" Mina Kostić otkrila da je 15 godina mlađeg dečka upoznala sa ćerkom i bivšim mužem! 20:50 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. KAO BIJONSE SAM Mina Kostić progovorila o vezi sa 15 godina mlađim dečkom: Takvog sam želela! 16:50 Vip 0
Pink/Alo/K.G. MNOGO SU SE VOLELI, A ON JE NATERAO DA BIRA! Marijanina drugarica razvezala jezik o vezi Zonjićeve i Igora Kostića, pa otkrila pravi razlog njihovog raskida! 21:39 Vip 0
Alo/K.S. KO BI GAJIO DETE DA SAM I JA SPAVALA DO DVA? Mina Kostić iskreno o lažima, odnosu sa bivšim mužem i lekcijama koje je prošla! 15:30 Vip 1
SrbijaDanas/Alo/K. S. NEPRIJATNO MI JE! Oglasio se poznati pevač nakon što je Viki Mitrović obelodanila da su imali se*sualne odnose, skandal dobija novi epilog! 14:20 Vip 1
Alo/ K.S. NAKON ŠTO JE SAZNAO ZA NJENU AFERU SA POZNATIM PEVAČEM! Osmakčić zapenio na Viki, izgovorio nešto još skandaloznije što je sve šokiralo! 09:28 Vip 0
Alo/Đ.M. IMALA SAM SE*S SA NJIM LETOS! Viktorija javno obelodanila skandaloznu aferu sa ovim poznatim pevačem, haos u najavi, a umešana je i ona! 08:48 Vip 1
Grand Online/Alo/D.S. NAKON ŠEST GODINA PONOVO SREĆNA Mina Kostić progovorila o ljubavi i vezama: Konačno sam dala svoju ljubav nekome ko me nikada nije razočarao! 20:43 Vip 1
Alo/ Nina Denda DETE IZDRŽAVAM SAMA! Mina Kostić za Alo! progovorila o teškim trenutcima u njenom životu 07:35 Vip 0
Srbija Danas/Alo/D.S. SVAKAKO NE BI USPELO Igor X se oglasio i otkrio detalje raskida sa Marijanom Zonjić, a evo da li ulazi u "Zadrugu" 20:43 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
EVO KAD STIŽE SNEG U NIŽIM PREDELIMA Temperature već pale na -5, evo kad kreće prava zima 07:00 Vesti 0
"UBIĆU VAS KADA IZAĐEM IZ ZATVORA" Alija je ovo rekao Madžgaljima pre osam godina, a sada je to i uradio 06:00 Hronika 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovan će napredovati na poslu, Blizanci će se zaljubiti, Strelcu osetljivo grlo 05:00 Razonoda 0
MONSTRUOZNI JOKIĆ Spektakularno zakucavanje srpskog centra, jednom rukom "iskrivio" obruč (VIDEO) 07:06