SUZANA PERIĆ ODRŽALA SPEKTAKL U PARIZU Svetski modni mediji bruje o reviji naše kreatorke, a njena ćerka Tifani lepotom zasenila sve na pisti! (FOTO) 10:47 Vip 0
JELENA KARLEUŠA O ODNOSU SA HOLIVUDSKIM REPEROM Pop diva otkrila zašto ju je bivši muž Kim Kardašijan blokirao! 14:55 Vip 1
SONJA VUKSANOVIĆ NA REVIJI PECNULA BIVŠEG Ovu stvar je zamerila, svi gledali u skupoceni komad! (FOTO) 10:20 Vip 0
"JEDNA LOŠE HODA, A DRUGA JE NEHARIZMATIČNA, NIJE IM MESTO TU" Kreatorka Natalija nije štedela sestre Hadid, pa se dotakla i bivše srpske snajke 17:02
SRBIN IZ PANČEVA NAPRAVIO SINOĆ HAOS NA REVIJI POZNATOG BRENDA! Gore mreže zbog Miodraga, ovo nikome nije pošlo za rukom! 22:36 Vip 0
,,NIŠTA NIJE TAKO UKUSNO KAO MRŠAVOST" Kejt Mos nakon 2 godine pauze očarala na modnoj pisti, sa 50 godina izgleda kao devojčica 18:00
RAJ ZA OČI! NAJLEPŠE ŽENE SVETA NA JEDNOM MESTU Tu su Karla Bruni, Kejt Mos, Irina Šajk, a posebno zablistala bivša srpska snajka 15:06
KAJLI DŽENER POSTALA MANEKENKA Prošetala pistom u crnoj balskoj haljini, sestra Kendal je pozelenela od ljubomore 20:30
KENDAL DŽENER NIKAD VRELIJA Zapalila reviju u Parizu u isečenoj crvenoj haljini, svi kažu da podseća na ovu čuvenu lepoticu! 11:50
"IZGLEDA KAO DA JE TEK IZAŠLA IZ KUPATILA OGRNUTA PEŠKIROM", OPET SE SVI ZGROŽAVAJU Rijana u providnom ogrtaču ušetala na reviju, Ana Vintur se nije ni okrenula 19:07
"NEĆU DA SE VALJAM U BLATU" Kreatorka najavila poslednju reviju, sa partnerom pravi spektakl 17:30 Vip 0
KENDAL DŽENER I ĐIĐI HADID JAHALE KONJE U SRED PARIZA Najpoznatije svetske zvezde otvorile Letnje Olimpijske igre u stilu 10:50
SIROMAŠTVO JE NOVA ESTETIKA Čuveni modni brend napravio narukvicu od predmeta kog svi imamo u kući i razbesneo ceo svet! 11:10
NIKO NE IZAZIVA TOLIKO PAŽNJE KAO ONA Rijana napravila elegantan zaokret, svi pogledi bili su uprti u nju 17:56
BIZARAN DETALJ NA REVIJI U PARIZU Manekenka prošetala sa futurističkom bebom na boku, svi se pitaju da li je živa 13:19
ZAVIRITE U BUDUĆNOST VISOKE MODE Imamo Dženifer Lopez sa šiškama, Irinu Šajk bez obrva i to je tek početak! 12:07
"KAKVO JE TO GLUPO PITANJE?" Manekenka postavila čoveka na svoje mesto, nije znao šta ga je snašlo - sa njom nema šale! 10:44
"OVAKO HODAM KAD SAM PIJAN" Slavna naslednica ismejana nakon revije, cene da hoda kao robot - šta vi mislite? 17:07
"VIDI SE DA JE NE PODNOSI" Urednica Voga pred svima izblamirala Kim Kardašijan, nije htela ni da sedi blizu nje 18:10
MUZA ĐANIJA VERSAĆEA OPET NA MODNOJ PISTI Klaudija Šifer se iznenada pojavila i zapalila Milano 14:00
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
ĆERKA JE PODIGLA KREDIT, PREMINULA... Gregorići iz okoline Koprivice mogli bi da završe na ulici, podelili svoju potresnu priču: "Jadan sam i tužan što se sve ovo dogodilo" 11:12 Vesti 0
Uživo DRAGOCENO SKLADIŠTE MUNICIJE RAZNETO U DELOVE, ODMAH JE USLEDILA PAKLENA OSVETA Stižu strašni snimci sa fronta, bukti sukob Ukrajine i Rusije (VIDEO) 07:08 >> 11:15 Vesti 0
'KAD SAM SE VRATIO, TI SI SE UDALA' Poznata glumica je bila Čolina prva ljubav, njoj je posvetio pesmu 08:51
KOLA KRENULA NIZBRDO POSLE ZVEZDE Barcokas ušao u "klinč" sa navijačem, obezbeđenje sprečilo tuču u poslednji čas (VIDEO) 09:22