Alo/M.K. NIKO NIJE ZNAO NA KAKVIM SAM MUKAMA BIO Miroslav Ilić se prisetio prerane smrti majke, ali i o zdravstvenim problemima 18:30 Vip 0
Alo/N.D. "SA 105 KILOGRAMA SAM SEDELJA U FOTELJI" Ana Nikolić o najgorem životnom periodu: Pila sam lekove! 17:30 Vip 0
Alo/N.D. TO SU RAZMAŽENA DECA KOJA SE NE BORE Nada Obrić progovorila o braku i borbi sa opakom bolešću: Videla sam strah u njihovim očima! 17:10 Vip 0
Alo/N.D. ONA JE TERALA INAT Jovana Jeremić prokomentarisala odnos Sverine, Kojića i Popovića: NAJVIŠE KRIVIM NJEGA 18:14 Vip 0
Alo/N.S. ČIM SI SLABIJI, ODMAH SI LAKŠA META Goca Tržan progovorila o nasilju, pa se osvrnula na svoju mezimicu 09:53 Vip 0
Alo/A.J. OD TADA SAM OSTALA SAKATA Goca Lazarević progovorila o najvećoj ljubavi, pa priznala zašto je dugo sama 22:00 Vip 0
Alo/A.J. JOVANA JEREMIĆ ZAPLAKALA ZBOG RODITELJA Otkrili kakva je bila kao mala, pa priznali šta joj najviše zameraju 17:57 Vip 0
Alo/A.J. MISLIM DA JE IZGOVORILA JEDNU OZBILJNU LAŽ Aco Pejović progovorio o Ceci Ražnatović, naslednicama koje su svuda po svetu i tajni svog velikog hita 22:11 Vip 0
Alo/A.J. NISMO U KONTAKTU, OPEKLA SAM SE Aleksandra Mladenović otkrila detalje svadbe Vanje Mijatović, pa progovorila o bivšem dečku 21:57 Vip 0
Alo/A.J. VOLIM DA SE POHVALIM, ALI NEMAM ČIME Nataša Bekvalac iskreno o ljubavnom životu, a ovako vaspitava ćerke 19:25 Vip 0
Alo/A.J. IMAM ŠESTO ČULO, ALI NE VOLIM O TOME DA PRIČAM U JAVNOSTI Jovana Jeremić pre deset godina ovo rekla ocu i ispunilo se 19:14 Vip 5
Alo/A.J. ALEKSANDRA SUBOTIĆ MI JE POSLALA PORUKU Jovana Jeremić otkrila nove detalje, pa poručila: Nije u redu biti švalerka 17:27 Vip 0
Alo/N.D. ISKRENO SAM VOLELA, ONI SU MOJA RUŽNA PROŠLOST Maja Marinković progovorila o novom dečku, bivšim momcima, ali i odnosu sa Takijem 14:51 Vip 0
Alo/A.J. SANDRA REŠIĆ U POTRESNOJ ISPOVESTI! Pevačica i zadrugarka govori o mnogim temama, a evo i šta je rekla za oca! 12:50 Vip 0
Premijera/Alo/J.M. CECA O ANASTASIJINOM PRVOM NASTUPU! Pevačica se osvrnula na početak karijere svoje ćerke i tom prilikom otkrila ovo! 23:02 Vip 1
Premijera/Alo/J.M. NJENE REČI ĆE VAS RASPLAKATI! Detalji iz života zadrugarke Aleksandre Nikolić slamaju srce! 18:17 Vip 2
Pink/Alo/J.M. ŠOK U TOKU EMISIJE! Voditeljka Bojana Lazić je u suzama napustila studio zbog saznanja o smrti bliskog prijatelja! 17:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37