"JEDVA SAM IZDRŽAO SNIMANJE SA NJOM" Mladi glumac progovorio o saradnji sa Nikol Kidman, a zbog ovoga ga je sramota 11:52
"TOLIKO SAM BILA UZBUĐENA DA SU MORALI DA PREKINU SNIMANJE" Nikol Kidman o ulozi u filmu koji obiluje intimnim scenama 14:39
Celi svet gleda u snimak koji kruži internetom, evo šta se desilo između Selme Hajek i Nikol Kidman: Izgleda da je nije gurnula, ili ipak jeste? 10:50
DRAMA NA CRVENOM TEPIHU Nikol Kidman gurnula Salmu Hajek, umalo izbila tuča, pogledajte šta se desilo (VIDEO) 13:04
NIKOL KIDMAN BACILA PUBLIKU U TRANS Nakon smrti majke se pojavljuje u filmu koji će šokirati fanove, evo o čemu se radi 18:30
TAMAN KADA JE TREBALA DA PRIMI NAGRADU, SRCE JOJ SE SLOMILO Dom Nikol Kidman uvijen u crno, velika bol zadesila glumicu 20:22
NIKOL KIDMAN IMA DIVLJE ĆERKE Ispričala šta rade kada se dočepaju njenog ormara, nije joj nimalo lako! 17:05
NIKOL KIDMAN SE NE MENJA Zablistala u božanstvenoj haljini na filmskom festivalu u Veneciji, ali ovaj detalj je izazvao sukob na mrežama 18:30
ZNATE LI ČIJA JE OVO ĆERKA? Majka joj je poznata glumica, otac čuveni pevač, a ona je lepotu nasledila od mame 12:04
EVA LONGORIJA NIKAD LEPŠA Latino diva zapalila crveni tepih u haljini koju je nosila i Nikol Kidman, kojoj bolje stoji? 17:35
U ZAGRLJAJU 20 GODINA MLAĐEG Nikol Kidman uživala u vrelim dodirima zgodnog glumca, fanovi pali u trans kada su videli! 11:40
RETKO SE POJAVLJUJE S NJIMA Nikol Kidman prošetala s ćerkama crvenim tepihom, ne zna se koja je lepša! 13:00
NE LIČI NA SEBE Nikol Kidman zaprepastila fanove svojom transformacijom, mišljenja su podeljena 11:28
ČIPKA I ZMIJA KOJA KLIZI OKO VRATA Nikol Kidman na naslovnici Voga u neobičnom izdanju, da li biste se vi usudili? 13:13
NIKOL KIDMAN UKRALA SVU PAŽNJU NA PREMIJERI Njeno provokativno izdanje ostalo u senci, svi se pitaju šta joj je sa licem 19:09
"NAZIVALI SU ME RODOM" Nikol Kidman nikad iskrenije o svim poniženjima koje je prošla u Holivudu 10:58
BILA JE NA VRHUNCU KARIJERE, A PRIVATNI ŽIVOT JOJ SE RASPADAO Nikol Kidman otkrila koliko je uništio razvod sa Tomom Kruzom 11:04
"NEMOGUĆE DA KORISTI SAMO BOTOKS" Nikol Kidman na meti kritika zbog svog izgleda, nove fotke pokrenule raspravu 14:44
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
NAJNOVIJI SNIMCI SA FRONTA Rusi bacili bombu PRAVO NA GLAVU ukrajinskog vojnika (VIDEO) 17:51 Vesti 0
PROVERITE HOLESTEROL Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori 17:05
SAVO MILOŠEVIĆ PRED GOSTOVANJE TSC-U Čeka nas zahtevnija i teža utakmica nego protiv Čukaričkog 16:22