NA PRAGU SEDME DECENIJE IZGLEDA KAO DEVOJKA Loren Sančez proslavila 55. rođendan, golicala maštu u kožnoj haljini uz telo 17:30
,,TOLIKO JE LEPA, KAO STATUA" Marta Stjuart nije mogla da dođe sebi kada je upoznala čuvenu pevačicu, počela da vrišti kao devojčica 12:30
POKRILA GRUDI, ALI OVO JE ZABORAVILA Kloi Kardašijan bez blama objavila provokativnu fotku, pa onda spomenula sestru Kim 16:29
PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE JOVANE STOJILJKOVIĆ! Evo kako izgleda glumica koja čeka dete sa 11 godina starijim kolegom (FOTO) 09:37 Vip 0
KAKO JE AUTOR ČUVENE SLIKE USPEO DA HIPNOTIŠE MILIONE Tajna je u jednoj stvari koja vam zbunjuje mozak! (FOTO) 14:00 Razonoda 0
OVO JE NOĆNA MORA SRPKINJA Selena Gomez bez stida pokazala ono što mnoge žene ne bi ni u ludilu, ostavila jasnu poruku 17:05
NOVA DRAMA PEVAČICE KOJU JE TRAŽILA PORODICA IZ GORNJEG MILANOVCA Njena slika je šokirala fanove, a opis je posebno alarmantan 13:30
IZAŠLA NAPOLJE U GAĆICAMA Dua Lipa zaprepastila svet najnovijom slikom, svi se krste na njen osmeh od uva do uva 20:05
HEJLI BIBER BLISTA NAKON POROĐAJA Rodila sina, pa obradovala svet novim selfijem, nikada nije izgledala lepše! 15:55
EN HATAVEJ NE KRIJE BUBULJICE Oduševila svet selfijem bez trunke šminke, a njen opis je zasmejao internet 11:32
PEVAČ NE LIČI NA SEBE Osvanuo frapantan snimak Zejna Malika, lepotan se zapustio kao nikada do sad, fanovi na aparatima! 20:35
MADONA PLUS 6 Zvezda objavila retku sliku sa celom porodicom, ljudi ne veruju koliko su se promenila njena deca! 21:05
ZNATE LI KO JE DEVOJKA U CRNOM? Nekada studirala umetnost i španski jezik, a sada pleše u ritmu salse i cela planeta zna njeno ime 19:00
BJANKA PONOVO ŠOKIRA Izbrisala profil na Instagramu, pa onda osvanula slika sa njenom sestrom, pogledajte kako izgledaju 13:50
POGLEDAJTE JOJ RUKU Selena Gomez je mislila da će skrenuti pažnju eksplozivnom haljinom, ali fanovi su gledali u samo jedan detalj 11:16
DA LI PREPOZNAJETE DEVOJČICU SA SLIKE? Danas je jedna od najatraktivnijih glumica, nedavno je izazvala skandal o kom se i dalje priča 18:10 Vip 0
SANJA KUŽET (40) POKAZALA TEK ROĐENOG SINA Objavila prvu sliku naslednika, kadar topi srca 18:17 Vip 0
BOBA ŽIVOJINOVIĆ U ZAGRLJAJU DRUGE ŽENE Isplivala prisna fotografija, od Brene ni traga ni glasa 17:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OČEVIDAC POKRIO ACU DŽEMPEROM DA GA NE BI SLIKALI Drugi svedoci tvrde da je momak pre smrti išao 150 na sat (FOTO) 13:12 Hronika 0
OSTAĆE BEZ DINARA OVE ZIME Ova 3 horoskopska znaka će bankrotirati, bolje bi im bilo da pritegnu kaiš! 11:50