OVO JE DADILJA ANĐELKE PRPIĆ! Glumica njoj ostavlja sina i ćerku na čuvanje, a evo zbog čega je ona posebna 18:18 Vip 0
Par iz Nemačke traži dadilju, nude stan i hranu i plaćen put, ali zbog jedne stvari će ih mnogi odbiti 17:00 BIZ 0
NAŠA PEVAČICA PRETUKLA DADILJU Gurnula je niz stepenice nakon što je odbila da uradi ovo, javnost u šoku! 06:30 Vip 0
ŽENA IZ TENISEROVE LOŽE POSTALA JE PRAVA MISTERIJA, ALI SVE SE SAZNALO? Znate li ko je dadilja dece Novaka Đokovića? 21:23
DEVOJKA PODELILA SVOJE ISKUSTVO: "Radila sam kao dadilja za MILIJARDERSKU porodicu, OVU STVAR nisam mogla ni da sanjam" (FOTO) 21:00 Razonoda 0
POJAVILA SE POSLE 50 GODINA! Dadilja je otela kad je bila beba i PRODALA za 500 dolara (VIDEO) 21:00 Razonoda 0
DADILJA UBILA DEČAKA, TRESLA GA DOK NIJE IZDAHNUO! Jeziva tragedija zavila zemlju u crno! 16:10 Vesti 0
POSTAVILA KAMERE U KUĆI, PA SE ZGROZILA KAD JE VIDELA OVO Ženi nije bilo jasno zašto joj je šest dadilja dalo OTKAZ, pa rešila OVAKO da sazna istinu 16:00 Razonoda 1
DADILJA PRIZNALA ZLOČIN, UBILA BEBU! Nakon pada sa stolice NASILNO ga drmala, majka jedva izdržala saslušanje! 16:18 Vesti 0
POSAO SE NAĐE NA MREŽAMA I PREKO PREPORUKE, ZARADA 700 DINARA PO SATU: Ovaj posao u NS je sve popularniji 12:57 BIZ 0
ČUVALA JE DECU I ŽIVELA U IZNAJMLJENOM STANU! Isplivali svi detalji iz prošlosti Lepe Brene, jedno dete je velika zvezda danas 06:30 Vip 0
"KOD NAS TOGA NEMA" Ruskinja radila kao dadilja u Švajcarskoj, pa ostala u šoku zog ove stvari 14:00 Razonoda 0
ANASTASIJA JE RADILA KAO DADILJA U ŠVAJCARSKOJ "Bila sam šokirana kada sam videla šta rade s decom, kod nas ovoga nema" 17:14
SVI JOJ KAŽU DA ĆE JE MUŽ PREVARITI SA NJOM Žena zaposlila dadilju koja izgleda kao TOP MODEL, ali ona se uopšte ne brine (VIDEO) 15:20 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
BEOGRAĐANI MASOVNO PADAJU, LEKARI HITNE U HAOSU Imaju neverovatan broj prijema zbog bizarnih situacija 07:45 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
SUKOB LALATOVIĆA I DUDIĆA JE NIŠTA ZA OVO Potpuni haos u Španiji, trener glavom udario kolegu iz drugog tima (VIDEO) 08:04