,,MOJA BEBA SE RODILA 2 PUTA" Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj 20:35
,,ŠUGAR DEDI" MI JE SPASIO ŽIVOT Voli da brine o meni, da me finansira i kupuje mi luksuzne stvari, a zauzvrat traži samo jedno 09:11
ČUDNE STVARI SU SE MESECIMA DEŠAVALE Ema je mislila da joj kuću opseda duh pokojnog svekra, a istina je bila još strašnija 15:00
MUŽ TUŽI ŽENU ZBOG DOBITKA NA GREBALICI Isplanirali su kako da promene život iz korena, a posle nekoliko dana je ustao i šokirao se! 09:45
,,JOŠ UVEK NE MOGU DA VERUJEM" Zaposlili su me na lepe oči, pa mi onda odjednom dali otkaz - razlog me je šokirao! 14:03
RODILA SAM PLAVU BEBU, A MUŽ I JA SMO CRNI Zahtevao je da radim test očinstva, a zbog onoga što mi je svekrva rekla izgubila sam mleko 11:56
SA 8 GODINA JE IMAO KLINIČKU SMRT Rekli su da neće moći da govori, ali desilo se čudo i mami je ispričao koga je video „na nebu“, žena zanemela! 17:50
"NE NOSE SVI HEROJI PLAŠT" Društvenim mrežama se širi fotografija slomljenog doktora, njegova tuga cepa dušu 15:24
SVI MUŠKARCI TREBA DA SE UGLEDAJU NA NJEGA „Zaspala sam u vozu, a on je ovo uradio, hvala mu do neba“ 12:22
DOMAĆI ZADATAK POSTAO HIT NA BALKANU Dečak opisao kako provodi slobodno vreme, ljudi plaču od smeha! 14:28
DOKTORI OTKRIVAJU Ovi fizički simptomi se javljaju nekoliko dana pred smrt i predskazuju da se bliži kraj 15:55
PROGLAŠENA JE NAJRUŽNIJOM ŽENOM NA SVETU Grozni komentari i zlostavljanje je nisu obeshrabrili, evo čime se bavi 14:40
OBOJE SU ME IZDALI „Moj tata je u vezi s mojom drugaricom i čekaju bebu, sve su radili iza mojih leđa“ 12:17
MLAĐI BRAT GA ZOVE TATA „Čuvam ga od kada je imao četiri meseca, jer smo ostali sami, ne mogu da mu kažem istinu“ 11:59
ŽIVOT MU VISI O KONCU, A ON TRČI MARATON Dobio je dijagnozu od koje bi mnogi pretrnuli, ali ,,kralj hemoterapije" se ne predaje! 14:35
BAKA JELICA IZ NIŠA PLIVA I RONI SA 86 GODINA! “Svakog dana imam 10 stvari u planu koje ću da uradim” 20:47
ZAJEDNO SU 81 GODINU I NIKADA SE NISU POSVAĐALI! Najstariji bračni par otkrio tajnu dugog i srećnog braka 13:58
„TO, ĆALE, LEGENDO!“ Beograđanin nije mogao da dočeka da vidi suprugu i bebu, pa se snašao na neobičan način, ovo se retko viđa! 13:48
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
TRAMPOV TIM MOŽE DA REVIDIRA BAJDENOVU ODLUKU Udari američkim oružjem protiv Rusije mogući do ovog datuma 22:39 Vesti 0
JU, JU, JU, ŠTA LI ĆE REĆI NA OVO U VELIKOJ BRITANIJI, SNIMAK VIDELI MILIONI LJUDI? Princ Vilijam sve više podseća na princezu Dajanu? 20:55
"GROBARI" DOLAZE NA DERBI Evo koliko karata će dobiti navijači Partizana za meč sa Crvenom zvezdom 21:33