PRAZNICI UTIČU NA ZDAVLJE U porastu rizik od srčanih bolesti, na ovaj datum treba obratiti pažnju 13:09
NOVA PRAVILA ZA VISOK KRVNI PRITISAK Evo koje vrednosti pokazuju da ste na pragu srčanog ili moždanog udara 06:42
"VEĆINA INFARKTA I MOŽDANOG UDARA SE DEŠAVA UJUTRU, ŠTA MISLITE ZAŠTO" Poznati kardiolog zgrožen od onog šta najviše Srba pije 15:22
SA 32 GODINE JE DOŽIVELA SRČANI UDAR, A DA TOGA NIJE NI BILA SVESNA Ovo su bili znakovi upozorenja za koje bi volela da je znala ranije 21:47
PEVAČICA U EMISIJI DOŽIVELA SRČANI UDAR Osetila neopisiv bol tokom snimanja: To mi je opomena za ceo život! 06:30 Vip 0
KRVNI SUD MOMKA OD 20 GODINA JE KAO KOD STARCA! Doktor upozorio na učestale SRČANE UDARE kod mladih, ovu stvar pod hitno izbacite iz kuće! 09:23 Vesti 0
DA BI IZBEGAO PLAĆANJE RAČUNA, ČOVEK GLUMIO DA GA JE STREFILA SRČKA! Raskrinkao ga menadžer jednog restorana, POTEZ je bio dovoljan da shvati! 12:13 Vesti 0
ČOVEK NA NOVOM BEOGRADU SE ŠETAO I SAMO SE SRUŠIO Prolaznici svedočili potresnoj sceni, nije mu bilo spasa 19:47 Vesti 0
AKO SE OVAKO OSEĆATE DOK SEDITE, HITNO IZVADITE KRV Neobičan simptom signalizira, krvni sudovi su začepljeni 16:21
JOVANA JEREMIĆ DOŽIVELA SRČANI UDAR Hitno je prevezena u bolnicu, a on joj je tada prvi pritrčao u pomoć! 20:15 Vip 0
DOKTOR SPASIO ČOVEKA OD SIGURNE SMRTI! Muškarac doživeo SRČANI UDAR na turniru - ovako su ga spasili! (VIDEO) 12:08 Vesti 0
TIHI I PODMUKLI SIMPTOMI MOŽDANOG I SRČANOG UDARA ZBUNJUJUĆI, BUDITE OPREZNI! Dr Danijela Jeftić posebno upozorila jednu grupu ljudi 13:35
STRAŠNA DRAMA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA Doživeo srčani udar dok je slavio zlatnu medalju u teniskom centru Rolan Garos 07:54
VRUĆINA NIJE NAIVNA Rizik od smrtonosnog srčanog udara se javlja i kod mladih, doktor objašnjava zašto 21:05
TEMPERATURE OPASNE PO ŽIVOT! Hronični bolesnici na udaru - kardiolozi upozoravaju građane da paze na OVE SIMPTOME! 06:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22