U NOVOM FILMU DŽEJ LO UBIJA LJUBAVNIKE POLJUPCEM Film je rimejk kultnog ostvarenja - evo kada je premijera 22:00 Razonoda 0
''VAN PINKA RADIM SVAKOG DANA'' Bojana Lazić razvezala jezik, pecnula estradu: ''Milan Milošević bi pokidao u vođenju Premijere'' 20:15 Vip 0
PAR IZ ,,BRIDŽIT DŽOUNS" JE PONOVO ZAJEDNO Zablistali na premijeri četvrtog dela omiljenog filma Srpkinja, ona se utegla u čipku, a on... 09:09
„Poslednji krug momci“ – nesvakidašnja domaća akciona komedija koja će vas nasmejati do suza premijerno 4.2. 12:31 Vesti 0
SOFIJA ŠAŠIĆ STIGLA NA PREMIJERU FILMA ACE LUKASA! Sve oči uprte u nju, nastao kolaps kada se pojavila (VIDEO/FOTO) 21:25 Vip 0
DŽENIFER LOPEZ PONOVO SAMA Pojavila se na premijeri novog filma bez Bena, glasine se ne stišavaju 10:01
ŠOK SCENA U EMISIJI UŽIVO Voditeljkin bivši muž se uključio u program, a ono što je rekao o njoj je sve iznenadilo 22:00 Vip 0
EVO ŠTA ĆE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VODITI NA PINKU Ovo su detalji pregovora sa čelnicima, rijaliti je za nju prošlost! 21:00 Vip 1
LATINO FRAJER I SINOVI Riki Martin poveo svoje blizance na crveni tepih, ljudi pali u trans kada su videli kako izgledaju! 17:30
OTKRIVENO ZAŠTO JE OTKAZANA "SABLJA" Oglasio se RTS, evo šta se dešava sa serijom koja govori o ubistvu premijera 15:00 Vip 0
CECA NA STAJLING PUKLA VIŠE OD 10.000 EVRA Od glave do pete u najpoznatijem brendu, odelo koštalo čitavo bogatstvo 09:45 Vip 1
PRVO POJAVLJIVANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ NAKON DOLASKA PRINOVE Pevačica na premijeri filma o Džeju: Promenila sam pelene i došla 20:44 Vip 1
CECIN BIVŠI SA DEVOJKOM STIGAO NA PREMIJERU Pokušali da pobegnu od medija, Jovana Ljubisavljević pokazala vitku liniju 20:30 Vip 0
CELA ESTRADA SE OKUPILA U ČAST DŽEJA Haos u centru Beograda, Džejeve ćerke prve stigle, a svu pažnju je privukla ona 19:48 Vip 0
OTKRIVAMO DETALJE IZ DŽEJEVOG FILMA "NEDELJA": Ćale me je izdao, keva nije htela da mi se javi na ulici, nije imao ko da dođe po mene u dom 15:20 Vip 0
OTKRIVEN DATUM PREMIJERNOG PRIKAZIVANJA FILMA "NEDELJA" Ovo su detalji ostvarenja koje govori o životu Džeja Ramadanovskog 17:02 Vip 0
"ZGODNA ŽENA" NA PREMIJERI U LONDONU Njena lepota nas ostavlja bez daha, ali jedno smo morali da zamerimo - šta je ovo, Džulija? 17:07
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. JUN: Biku napetost sa saradnicima, Škorpiji period nežnosti i sklada... 19:56