SOFIJA ŠAŠIĆ STIGLA NA PREMIJERU FILMA ACE LUKASA! Sve oči uprte u nju, nastao kolaps kada se pojavila (VIDEO/FOTO) 21:25 Vip 0
DŽENIFER LOPEZ PONOVO SAMA Pojavila se na premijeri novog filma bez Bena, glasine se ne stišavaju 10:01
ŠOK SCENA U EMISIJI UŽIVO Voditeljkin bivši muž se uključio u program, a ono što je rekao o njoj je sve iznenadilo 22:00 Vip 0
EVO ŠTA ĆE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VODITI NA PINKU Ovo su detalji pregovora sa čelnicima, rijaliti je za nju prošlost! 21:00 Vip 1
LATINO FRAJER I SINOVI Riki Martin poveo svoje blizance na crveni tepih, ljudi pali u trans kada su videli kako izgledaju! 17:30
OTKRIVENO ZAŠTO JE OTKAZANA "SABLJA" Oglasio se RTS, evo šta se dešava sa serijom koja govori o ubistvu premijera 15:00 Vip 0
CECA NA STAJLING PUKLA VIŠE OD 10.000 EVRA Od glave do pete u najpoznatijem brendu, odelo koštalo čitavo bogatstvo 09:45 Vip 1
PRVO POJAVLJIVANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ NAKON DOLASKA PRINOVE Pevačica na premijeri filma o Džeju: Promenila sam pelene i došla 20:44 Vip 1
CECIN BIVŠI SA DEVOJKOM STIGAO NA PREMIJERU Pokušali da pobegnu od medija, Jovana Ljubisavljević pokazala vitku liniju 20:30 Vip 0
CELA ESTRADA SE OKUPILA U ČAST DŽEJA Haos u centru Beograda, Džejeve ćerke prve stigle, a svu pažnju je privukla ona 19:48 Vip 0
OTKRIVAMO DETALJE IZ DŽEJEVOG FILMA "NEDELJA": Ćale me je izdao, keva nije htela da mi se javi na ulici, nije imao ko da dođe po mene u dom 15:20 Vip 0
OTKRIVEN DATUM PREMIJERNOG PRIKAZIVANJA FILMA "NEDELJA" Ovo su detalji ostvarenja koje govori o životu Džeja Ramadanovskog 17:02 Vip 0
"ZGODNA ŽENA" NA PREMIJERI U LONDONU Njena lepota nas ostavlja bez daha, ali jedno smo morali da zamerimo - šta je ovo, Džulija? 17:07
E.Biberović ACA LUKAS SPREMA SPEKTAKL Dovodi svet kod nas, premijera filma i koncerta u jednom danu, ovo su svi čekali! (VIDEO) 16:20 Vip 0
Kurir/Alo/Milica Veličković POZNATA PEVAČICA PROGOVORILA SVOM ŽIVOTU Otkrila sa kojim kolegom je veoma bliska, a on zauzima posebno mesto u njenom srcu 08:50 Vip 0
Alo/A.J. U ŽELJI DA SAČUVA KOSOVSKE PESME OD ZABORAVA Milan Vasić otpevao pesmu "Bolna ljuba, bolna leži", premijera spota zakazana za ovaj dan! 19:25 Vip 0
Alo/E.B. MAJKA MILOŠA BIKOVIĆA PRVI PUT U JAVNOSTI Nije mogla više da ćuti o njegovoj novoj devojci, razvezala jezik i otkrila sve, šokirala i prisustvom! (FOTO) 13:19 Vip 0
Alo/A.J. GLUMCI ZABLISTALI NA PREMIJERI "MUNJA" Marija Karan ponela torbicu od 5.000 evra, a Boris Milivojević poručio: Snimanja su trajala duplo duže! 21:09 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57