Pink.rs/Alo OGLASILA SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ Bivša zadrugarka progovorila o krahu prijateljstva Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića 16:09 Vip 1
Alo/N.S. GOTOVO PRIJATELJSTVO? Žestoka svađa Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića (VIDEO) 11:17 Vip 0
Alo/N.S. NEMA MESTA U TUŠ KABINI, PA MORAŠ U PUŠIONICU! Milica Veselinović žestoko zaratila sa Anom, uvrede samo pljuštale 08:58 Vip 0
Alo/Đ.M. UNIŠTILA SI ŽIVOT MOJE MAJKE I PORODICE Mensur doživeo nervni slom zbog Milice, urlao iz petnih žila, tresla se Bela kuća 07:14 Vip 2
Pink/Alo/A.J. PRAVI GREŠKU ZA GREŠKOM Osman Karić otkrio da li dolazi do pucanja prijateljstva Stefana i Mensura, pa progovorio o Ajdarpaševiću 21:18 Vip 0
Alo/A.J. TRESLA SE BELA KUĆA Mensur potkačio Sandru Rešić da je nemoralna van rijalitija, pevačica mu uzvratila nikad brutalnije 18:15 Vip 0
Alo/N.S. HAOS SE NASTAVLJA Mensur uputio poslednje reči Milici, a evo kako su svi reagovali na to (VIDEO) 17:50 Vip 0
Alo/N.S. HAOS! MILICA ŠUTNULA MENSURA Ajdarpašić dobio je šut u zadnjicu, a evo šta mu je Veselinovićeva poručila (VIDEO) 17:11 Vip 0
Alo/N.S. UPROPASTILA MI JE ŽIVOT! Mensur ogorčen na Milicu Veselinović, zadrugari nisu mogli da ga smire (VIDEO) 16:32 Vip 0
Alo/Đ.M. BIO SI PAĆENIK I SPUŠTAO GLAVU Milica podsetila Mensura ko je bio u vezi sa Minom Vrbaški, on doživeo pomračenje i krenuo da joj preti 09:00 Vip 0
Alo/N.S. MENSUR JE SPONZORUŠA! Otkriveni detalji zašto je šutnuo Milicu Veselinović mesec dana pred kraj rijalitija (VIDEO) 22:22 Vip 0
Alo/N.S. RADIŠ ONE STVARI GDE STIGNEŠ, EKSTRA SI Lepi Mića nije štedeo reči, Miljana krenula u napad (VIDEO) 16:11 Vip 0
Alo/Đ.M. DANAS SLAVI SLAVU MIlici Veselinović stigla čestitka od porodice, a njihov potez i Mensurova reakcija će se prepričavati danima 12:50 Vip 0
Alo/N.D. TI SI NIKO, JA SAM TE SVE NAUČILA Milica i Mensur u novom okršaju, Ajdarpašić otkrio čime ucenjuje Veselinovićevu 10:39 Vip 0
Alo/A.J. JA BIH SE OVOG TRENUTKA POMIRILA SA NJIM Milica otvorila dušu, a Mensur zaurlao na nju pa zadao poslednji udarac 19:15 Vip 0
Alo/N.D. MILICU SAM VOLEO VIŠE Mensur uzvratio udarac Mini, a evo šta je rekao za njenu vezu sa Matejom 10:10 Vip 0
Alo/N.D. OD SVIH BIVŠIH, MATEJA ME NAJVIŠE PRIVLAČI Mina progovorila o odnosu sa Matijevićem, Mensur u šoku 07:15 Vip 0
Alo/N.D. TI SI ISKOMPLEKSIRANA Mensur skočio na Milicu, bivši ljubavnici u žestokoj svađi 11:40 Vip 0
Alo/Đ.M. SVI JE GLEDAJU KAO STARU KRPU Zadrugarka otkrila pravu istinu o sukobu Dejana i Dalile, čula je ono što kamere nisu uspele da zabeleže 09:54 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
PRVI SNIMCI HEMIJSKE HAVARIJE! Avioni kruže oko ovog dela, nebo postalo narandžasto (FOTO/VIDEO) 21:36 Vesti 0
NOVOSAĐANIN BRUTALNO PRETUKAO ŽENU! Lekari joj se bore za život! Policija otkrila kako je sve počelo! 21:12 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 12. JUN Vage treba da se posvete sebi, Škorpijama stiže poslovni dobitak 19:30