GROZNA SCENA NA LETOVALIŠTU KOD JADRANA "Septičku jamu su ispraznili pred decom!" Zarazili su se 15:21 Vesti 0
Alo!/Mediji BOLNA ISPOVEST OCA NASTRADALOG DEČAKA KOD SOPOTA ''Zbog prokletih para nisam pokrio jamu; ne znate kako je kad mrtvo dete pokušavate da oživite!'' 22:15 Hronika 0
Alo.rs/Blic "SRCE HOĆE DA MI ISKOČI" Tetka mališana koji se udavio u septičkoj jami u Sopotu; Sebi nikada neću oprostiti 12:07 Hronika 0
Alo.rs/Blic.rs DETALJI TRAGEDIJE U SOPOTU Otac izvlačio dete iz septičke jame, ali nije mu bilo spasa! 14:33 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf.rs TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM Dete staro šest godina udavilo se u septičkoj jami u Sopotu! 14:11 Hronika 0
alo.rs/S.Ć. "PIO SAM VODU IZ SEPRIČKE JAME" Bil Gejts još jednom šokirao svet, pa pomenuo još nešto gore 10:35 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. OPASNOST VREBA IZ OLUKA Komarci zaraženi virusom registrovani na šest lokacija u Beogradu, izbegavajte noćne šetnje 13:31 Žena 0
Mondo/Alo/E.N. DRŽAO ŽENIN LEŠ U SEPTIČKOJ JAMI 40 GODINA Otkrivena jeziva tajna, penzioner decenijama lagao policiju 09:59 Vesti 0
Alo/E.N. ŽENA ME ZVALA UPLAKANA, VRIŠTALA JE Oglasio se otac dečaka (3) koji je upao u septičku jamu dan nakon incidenta 08:23 Hronika 0
EKIPA ALO! DETE UPALO U SEPTIČKU JAMU U DOBANOVCIMA Majka plakala i nije znala šta da radi: Čuo sam povike i izleteo da pomognem 07:00 Vesti 0
Informer/Alo/V.P. EVO KAKO JE DEČAK UPAO U SEPTIČKU JAMU U DOBANOVCIMA Komšija čuo zapomaganje i plač, pa odmah reagovao: Dete je bilo modro... 15:37 Hronika 1
Novosti/Alo/E.N. OVDE KO UĐE, VIŠE NE IZLAZI Branko par sati pre nego što se udavio u septičkoj jami upozoren na nesreću 11:58 Hronika 0
Novosti/Alo/E.N. BRANKOVO TELO JOŠ NIJE IZVUČENO Cisterne od sinoć prazne septičku jamu, vatrogasci razbijaju ploču da bi došli do tela nastradalog 11:35 Hronika 0
Kurir/Alo/E.N. BORE MU SE ZA ŽIVOT Poznato stanje Ivana koji je pokušao da izvuče Branka iz septičke jame u Surčinu 10:31 Hronika 0
Novosti/Alo/E.N. KOMŠIJE U SURČINU POTRESENE NAKON NESREĆE: Kao da sam izgubila nekog svog, pozlilo mi je! 08:37 Hronika 0
Novosti; D.K. JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U SURČINU! Pritrčao da pomogne drugu, pa obojica upali u septičku jamu! 21:16 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf/N.A. UŽAS U SURČINU Dva muškarca upala u septičku jamu, sumnja se da je jedan preminuo, drugi na reanimaciji! 19:31 Hronika 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48
ŠPANCI OPLELI PO NOVAKU Nastao haos zbog Nadalovog oproštaja, slavni teniser isprozivao Đokovića 16:23