''ONA PADA NA AUTORITET'' Zadrugar ''očitao'' Anđelu Đuričić i njen ukus za muškarce, Gastoz odmah skočio: ''Dobio sam šta sam želeo'' 00:25 Vip 0
''ONA PADA NA AUTORITET'' Zadrugar ''očitao'' Anđelu Đuričić i njen ukus za muškarce, Gastoz odmah skočio: ''Dobio sam, šta sam želeo'' 01:55 Vip 0
''NIKAD NEĆEŠ BITI BITAN OVDE, SRAMOTO'' Ivanu Šopić zadrugar izveo iz takta, suprotstavio joj se: ''Mogu tako da se ponašam'' 00:51 Vip 0
GASTOZ ŽESTOKO IZVREĐAO IVANA MARINKOVIĆA! Skandal u Eliti 8, u uživo programu došlo do okršaja 01:15 Vip 1
ANĐELA ĐURIČIĆ VRIŠTI I PLAČE NA SAV GLAS! Potresne scene u Eliti 8: "Uništio me je, neka se skloni iz mog života..." 00:40 Vip 1
MOMENTALNO SE OGLASILA MILICA MITROVIĆ! Nakon ove večeri više ništa neće biti isto, sprema se haos u Eliti 8 23:46 Vip 0
TERZINA PORODICA SE OGLASILA! Ne komentarišu Sofiju, brine ih odnos sa trudnom Milicom: ''Znamo da je bila sa oženjenima'' 01:33 Vip 0
NA KORAK DO POMIRENJA! Ivan Marinović i Jelena Ilić šokirali javnost ponašanjem - kao da ga nije prevarila i on nju gnusnu vređao 00:18 Vip 0
Alo/D.S. NIKADA NISMO VIDELI DA NEKO OVAKO VOLI Zadrugari svojim izlaganjem krunisali ljubav Dejana i Aleks, Dalila će pozeleneti 17:00 Vip 0
Alo/D.S. NIŠTA JE NEĆE SPASITI OD NJEGA Đedoviću pukao film, od sada drugačije komunicira: Pa kom opanci, kom obojci! 18:29 Vip 0
Alo.rs/M.A. ONI SU DRŽAVNA SPRDNJA! Najskandaloznija svađa Maje i Janjuša izazvala haos u Beloj kući, zadrugari više ne mogu da ih gledaju 16:45 Vip 0
Alo.rs AU! Gori u Beloj kući, Janjušu pao mrak na oči kada je video vreo snimak Maje i Cara, zadrugari zanemeli 18:15 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
DOŠAO U ZVEZDU, ZAVOLEO SRBIJU, A ONDA PROMENIO IME I POSTAO PRAVOSLAVAC Gde je nestao "Srbin iz Afrike" i čovek koga su "zvezdaši" zavoleli? (VIDEO) 09:19