KAD SAM REKLA DA JE GENERAL NALETEO NA MOJU PESNICU: Ljupka Stević brutalno iskrena o svojim najtežim danima: Bila sam psihički loše 16:30 Vip 0
Pink/Alo/J.J. DA LI JE TO NA POMOLU RAT PEVAČICA Sandra Čaprić na uvce pevala Ljupkinom generalu Simketu, on je kitio evrima 21:15 Vip 0
Informer/Alo/K.G. OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU GENERAL SIMIĆ! Ljupka Stević nije mogla da ga čuje, ali on je imao da poruči samo jedno! 22:20 Vip 0
Informer/Alo/J.M. LJUPKA HOĆE DA POSETI SIMIĆA U BOLNICI! Pevačica očajna zbog Simićevog zdravstvenog stanja! 14:42 Vip 0
Pink/Alo/I.G. GENERAL SIMIĆ IMAO INFARKT! Ljupkin bivši završio na VMA, lekari ga vraćali u život! 15:08 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs/D. I. LJUPKA BILA U POLICIJSKOJ STANICI, PA OTKRILA KAKVE VEZE GENERAL SIMIĆ IMA S PLJAČKOM STANA Pevačica tvrdi da je treći put pokradena! 20:06 Vip 0
Objektiv/Alo.rs/ D. I. LJUPKA IDE NA POLIGRAF JER TVRDI DA JOJ JE SIMKE TIPOVAO STAN, A SADA SE OGLASIO NJEGOV OTAC: Ako se utvrdi da je moj sin razbojnik, neka mu sude! 15:49 Vip 1
Srpski telegraf/D.D. NOVI DETALJI PLJAČKE Ljupka otkrila sve o pokušaju ubistva, pa spomenula generala Simića 09:30 Vip 0
Informer/Alo.rs/M.A. SIMKE SE OSVETIO LJUPKI ZA RAZLUPANE AUTOMOBILE?! General uništio pevačici rođendan: On mi je slao komunalce i sekao struju! 10:40 Vip 1
Alo.rs/Nedeljko Kiš EKSKLUZIVNO ZA ALO! Ljupka Stević ne izbija iz teretane, pumpa mišiće i poručuje: Zgodnija sam nego ikad, a muškarci beže od mene! 07:10 Vip 0
Objektiv.rs/Alo.rs/Đ.M. NAKON BRUTALNOG RAZBIJANJA AUTOMOBILA! Ljupka se vratila generalu Simiću, otkrivene šok informacije koje pevačica nije želela da prizna u javnosti! 22:42 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
HITNO! DAČIĆ ŠALJE SAJ I ŽANDARMERIJU Alija Balijagić u ovom mestu u Srbiji, građani pozvani na oprez! 21:10 Hronika 2
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. NOVEMBAR Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje 19:30