V. Popović OGLASIO SE MUP POVODOM POKUŠAJA UBISTVA U NOVOM SADU Nakon svađe napao muškarca (43) i izbo ga oštricom nekoliko puta 13:42 Hronika 0
V. Popović NOVI DETALJI PUCNJAVE U KOJOJ JE RANJEN MLADIĆ Traga se za napadačem, a evo ko je muškarac upucan u Zemunu 09:41 Hronika 0
Alo/N.D. RANJEN OSAMNAESTOGODIŠNJAK U LESKOVCU! Mladić upucan u grudni koš iz vazdušne puške, ovo su detalji 09:56 Hronika 0
Alo!/M.J./Mediji DETALJI PUCNJAVE U LAZAREVCU Policija na nogama: Na snazi akcija "VIHOR 3" 20:23 Hronika 0
Alo!/Mediji SNIMLJEN POKUŠAJ UBISTVA U ZEMUNU Kamera zabeležila napad: Nenad kolegu više puta izbo nožem, pa ga ostavio u lokvi krvi! 13:22 Hronika 1
Alo!/Mediji KLUB NIJE IMAO DOZVOLU ZA RAD, NAPADAČ ĆE BRZO BITI UHAPŠEN Zamenik načelnika SBPOK-a o pucnjavi u Beton hali 12:45 Hronika 0
Alo!/Mediji OVO JE UPUCANI RADNIK OBEZBEĐENJA U BETON HALI Napadač ga ranio sa dva hica u šaku i kuk (FOTO) 12:04 Hronika 0
Alo!/Mediji AKCIJA "VIHOR" NA SNAZI, INTENZIVNA POTRAGA ZA NAPADAČEM Evo u kakvom je stanju ranjeni muškarac kod Beton hale 09:48 Hronika 0
Mediji/Alo!/M.J. POLICIJA U AKCIJI VIHOR: U toku je potraga za napadačem iz Železnika, izbo muškarca i pobegao! 22:14 Hronika 0
Kurir/Alo/E.N. ŠETAO SAM PO KRAJU I NEKO ME JE UPUCAO Muškarac sa Novog Beograda otkrio kako je ranjen 11:32 Hronika 0
Alo! DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NA NOVOM BEOGRADU Poznat identitet ranjenog muškarca, ne govori ko je pucao! 21:32 Hronika 0
Republika/Alo/E.N. POKUŠAJ UBISTVA KOD NOVOG PAZARA Tinejdžeri hteli da opljačkaju pumpu, pa teško ranili radnika 09:06 Hronika 0
Alo/E.N. POLICIJA RASVETLILA PUCNJAVU U BEOGRADSKOM NOĆNOM KLUBU Ranjeni šef obezbeđenja i dalje kritično, na njega ispaljeno sedam metaka 12:12 Hronika 0
Alo/E.N. OVO JE RANJENI ŠEF OBEZBEĐENJA BEOGRADSKOG NOĆNOG KLUBA Hitno potrebna krv bilo koje krvne grupe 11:02 Hronika 0
Alo/E.N. DETALJI PUCNJAVE U BEOGRADSKOM NOĆNOM KLUBU Došao sa devojkom i drugovima, pa ispalio sedam metaka u radnika obezbeđenja 09:13 Hronika 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1