SRCE DA TI PUKNE! SNIMAK KAO DOKAZ PRAVE LJUBAVI! Cela Srbija pohvalila OVOG DEKU - ostali muškarci bi mogli da nauče nešto od GOSPODINA! (VIDEO) 12:54 Vesti 1
SVAKA ČAST GOSPODINU Fotografija bake i deke iz voza na Novom Beogradu razgalila mnoga srca 16:26 Vesti 0
BAKA I DEKA PRIJOVIĆKE SA PRAUNUKOM NA KONCERTU Sa suzama u očima prate svaki njen korak, nikad ponosniji na unuku 21:20 Vip 0
PRIJU BODRE BAKA I DEKA, PUNE IM OČI SUZA I oni su stigli u Arenu Zagreb da podrže svoju mezimicu 22:07 Vip 0
BAKA I DEKA ZANEMELI OD UNUKINIH REČI Gledali su je šokirano, a onda su ih savladale emocije i potekle suze radosnice 17:57
OVA FOTOGRAFIJA NASMEJALA JE CEO BALKAN Starijem paru se pokvarila "lada" u Podgorci, a ono što je usledilo svi komentarišu (FOTO) 20:47 Vesti 0
SNIMAK STARIJEG BRAČNOG PARA SA BALKANA ODUŠEVIO REGION Ljudi se raznežili zbog ove scene, sebi žele isto 15:22
Alo/B.S. MILICA PAVLOVIĆ SE RASPLAKALA U EMISIJI Pevačicu dirnuo poklon koji je posvećen osobama koje je izgubila (VIDEO) 07:45 Vip 0
Alo.rs TUŽNA SUDBINA SESTARA DUNJE I JANE TERA SUZE NA OČI! Roditelji su im poginuli i sve što imaju su baka i deka koji jedva preživljavaju 08:49 Vesti 0
Grand Online/Alo/A.M. SLAVLJE U DOMU SAŠE POPOVIĆA Suzana ženi sina, otkrila sve detalje: Jedva čekamo da postanemo baka i deka 21:59 Vip 1
Nja žena.rs SVI SU SUMNJALI U NJIHOVU LJUBAV Zavrteće vam se u glavi kad otkrijete koliko godina je u braku ovaj par! 18:43
NajŽena.rs MOGU LI BAKA I DEKA DA ZAMENE VRTIĆ: Jelena Holcer o važnoj ulozi u životu dece, oni sve ponavljaju što rade stariji 16:08
Alo/I.T. DEKA ISKAZAO LJUBAV NA ZELENOM VENCU Svi su gledali u njih, a mlađe žene su poželele da imaju ovakvog saputnika u životu! (FOTO) 11:12 Vesti 0
Najžena.rs KOMPLETNO SU PREKRIVENI TETOVAŽAMA Ovi deka i baka ušli su u Ginisovu knjigu rekorda, oni su bukvalno kao STRIP! (VIDEO) 10:28
Alo! JULIJA NIJE NI SLUTILA ŠTA JE ČEKA NA DAN VENČANJA Kidnapovana sa sopstvene svadbe i odvezena u nepoznatom pravcu 22:42 Vesti 0
Instagram NSUživo/Alo.rs/I.T. SAVRŠENA SLIKA LJUBAVI Baka i deka iz Novog Sada punih cegera pošli kući s pijace, ali ovu sitnicu nisu zaboravili! 12:09 Vesti 0
penzionisani.rs/alo.rs/S.Ć. PISMO KOJE JE RASPLAKALO SRBIJU: Poruka čoveka obolelog od alchajmerove bolesti nikoga ne ostavlja ravnodušnim! 17:39 Žena 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27