HOLIVUDSKI ZAVODNICI PONOVO ZAJEDNO Bred Pit i Džordž Kluni objavili novu saradnju koja je uzdrmala svet, fanovi nisu bili spremni na jedno 08:35
PRE NJE BIO NAJTVRDOKORNIJI NEŽENJA, A SAD GA SVI SAŽALJEVAJU Nije ih rastavio ni skandalozni trač koji je godinama kružio 11:01
ON JE MUŽ ZA POŽELETI, A ONA NIKAD LEPŠA Zbog onog što rade uoči godišnjice braka ceo svet im zavidi 08:35
"NETALENTOVANI DŽORDŽ KLUNI BI DA HAPSI RUSKE NOVINARE"! Medvedev najoštrije odgovorio glumcu: Pisaće od "sumraka do svitanja" 16:43 Vesti 0
"TO JE BILA KATASTROFA" Ovako se Kluni osećao kada je saznao da će postati otac u 56. godini, sada blizance vaspitava na urnebesan način! 19:54
JESTE LI VIDELI BREDA PITA IZBLIZA, IZGLEDA JAKO LOŠE Džordž Kluni zabrinut za svog prijatelja, ne zna kako da mu pomogne 12:52
BRED PIT BIRA BOLJEG FRAJERA OD SEBE! Poznati glumac dobio škakljivo pitanje, pa oduševio odgovorom! 10:15 Vip 0
ONI SU NAJBOLJI FRAJERI SVIH VREMENA Bred Pit otkrio koja dva slavna muškarca za njega predstavljaju ideal lepote 20:26
SMARAGDNO ZELENA HALJINA U KOJOJ JE POKORILA VENECIJU Amal Kluni opet oduševila, a u ovaj detalj su svi gledali 20:36
KLUNIJEVA BIVŠA U PETOJ DECENIJI GRMI KAKO IZGLEDA Trbušnjaci i vitke noge na kojima bi joj pozavidele i mnogo mlađe 20:41
BLIZANCI AMAL I DŽORDŽA KLUNIJA KONAČNO U JAVNOSTI Nedavno su napunili šest godina, neodoljivo podsećaju na slavnog glumca 15:38
NAJ ŽENA.RS NAJVEĆI ZAVODNIK U HOLIVUDU U SVOJOJ 61. GODINI IZGLEDA KAO MLADIĆ Ne pridržava se dijete, niti posebnog režima ishrane, tajna je u ovome 10:51
Alo.rs LEPOTA UDARACA Kik-boks dobio još jednu zvezdu - lepu Italijanku: Ring kao pista (FOTO/VIDEO) 07:00 Sport 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31