"VRIŠTIM, VAN SEBE SAM" Drama u domu Barbare Bobak, alarmantno stanje, pevačica ne može da se smiri! 21:50 Vip 0
"DA TI NIJE BILO NJEGA, PEVALA BI PO ŠATORIMA" Barbara Bobak iskreno o tome zašto bivšeg dečka Darka Lazića ne želi da komentariše! 15:25 Vip 0
SAMO PROŠLI JEDNO PORED DRUGOG! Bivši ljubavnici se sreli na komemoraciji Saši Popoviću, evo kako su se ponašali (VIDEO) 16:40 Vip 0
"NAJVEĆI PORAZ BI MI BIO DA ZATRUDNIM PRE BRAKA" Mlada pevačica šokirala izjavom: "Predbračni ugovor je obavezan, neće mi ništa oteti!" 07:00 Vip 0
"POSLE SE ČUDITE KADA DOBIJETE ŠAMAR" Stravični komentari muškaraca nakon izjave Barbare Bobak, oglasilo se i udruženje za zaštitu žena! 07:35 Vip 0
''KONAČNO NEĆU RADITI BOŽIĆ KAO PROŠLE GODINE'' Barbara Bobak otkrila kojim đakonijama se raduje: ''Bez toga praznik ne može da prođe'' 21:00 Vip 0
BARBARA BOBAK ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Sve se dogodilo tik pred nastup, publika ostala u šoku kada se pojavila na bini! 19:50 Vip 0
LJUBA ALIČIĆ SE JAVNO OBRATIO BARBARI BOBAK! O njihovom sukobu brujao je region, pevač povuko šok potez! 16:15 Vip 0
NEKA PRESTANE VEĆ JEDNOM! Naša pevačica potrešena zbog ubistva deteta, oglasila se potpuno slomljena! 20:30 Vip 0
"VITLAO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!" Naša pevačica otkrila detalje jezive scene na nastupu: "Bio pijan i unosio mi se u lice" 14:16 Vip 0
VEZA SA DARKOM LAZIĆEM MI JE DONELA SAMO LOŠ PUBLICITET Barbara Bobak progovorila o detaljima veze sa pevačem 16:22 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
''SVE ZAVISI OD SAŠE'' Maja Berović o žiriranju u Zvezdama Granda, šokirala izjavom: ''Snimila sam ceo album i otišao je drugoj pevačici'' 21:20 Vip 0
BARBARA BOBAK VOZILA MOTOR NA NULA STEPENI Visila 5 metara iznad krova zgrade! Novim spotom pomerila granice 15:32 Vip 0
NAPUSTIĆEŠ OVAJ SVET PRE MENE! Barbara Bobak žestoko udarila na Ljubu Aličića: Nevaspitana si, nestaćeš! 09:10 Vip 0
BARBARA BOBAK ODBILA DA PEVA U KLUBU U BIH! Pevačica u suzama napustila binu, slomila se: "Nije vreme, poginulo je mnogo ljudi..." (VIDEO) 09:00 Vip 0
NAPADNUTA BARBARA BOBAK U LJUBLJANI Osvanula užasna fotografija, evo šta su joj priredili 11:48 Vip 0
''GDE TI JE HIT BARBARA?'' Stariji kolega Bobakove opleo nikad jače, oštre kritike na račun honorara koje traži za nastupe 19:23 Vip 1
"IZBLAMIRALA SAM SE I PREŽIVELA" Barbara Bobak progovorila o svojim počecima: To nisam bila ja 11:45 Vip 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
POGINULI VISOKI STRANI ZVANIČNICI I SEKRETAR MINISTARSTVA! Srušilo se nekoliko zgrada ministarstava zbog zemljotresa, novi detalji užasa u Mjanmaru! 12:48 Vesti 0
Uživo DRAGOCENO SKLADIŠTE MUNICIJE RAZNETO U DELOVE, ODMAH JE USLEDILA PAKLENA OSVETA Stižu strašni snimci sa fronta, bukti sukob Ukrajine i Rusije (VIDEO) 07:08 >> 14:56 Vesti 0
LUKU JE RODILA U 56. GODINI Doktori su je gledali u čudu, žene ubeđivale da će joj sin biti teško bolestan, evo kako on danas izgleda 12:19