HITNA REAKCIJA SAŠE POPOVIĆA U Zvezdama Granda došlo do obračuna: Krenuo je pesnicom na njega! 20:15 Vip 0
OVA FATALNA PLAVUŠA JE MILIJEVA ŽENA Ostavila je dečka zbog njega, a mlađa je od kompozitora 10 godina! 19:35 Vip 0
ŽESTOKA RASPRAVA NA SNIMANJU "ZVEZDA GRANDA"! Članovi žirija nisu mogli da se suzdrže, pale teške reči 06:30 Vip 0
NAJNOVIJI DETALJI O STANJU SAŠE POPOVIĆA! Član Zvezda Granda konačno progovorio, evo šta je otkrio 16:11 Vip 0
OVA FATALNA PLAVUŠA JE MILIJEVA ŽENA Ostavila je dečka zbog njega, a mlađa je od kompozitora 10 godina! 20:00 Vip 0
OTKRIVENO ŠTA ŽIRI ZVEZDA GRANDA RADI IZA KULISA Isplivao hit snimak Kebe, Bosanca i Milija 17:20 Vip 0
MILI U MAŠINI OD 100.000 EVRA Pojavio se na snimanje, pa privukao poglede svih prisutnih, mnogi o ovome samo sanjaju! 10:23 Vip 0
SANJA KUŽET NEMA ZAMENU! Mili bez dlake na jeziku o novoj voditeljki u Zvezdama Granda, ovo od njega niko nije očekivao! 23:09 Vip 0
POVREDILA JE PRAVA DEVET AUTORA! Hitno oglašavanje Milijevog advokata nakon Cecinih tvrdnji da ga je dobila na sudu 15:53 Vip 0
MILI UŽIVA U LUKSUZU OD OSAM MILIONA EVRA Pokazao raskoš koju ne može svako da priušti, a kadrovi su raj na zemlji 17:42 Vip 0
OVA HOT BOMBETINA JE MILIJEVA ŽENA Zabila nož u leđa bivšem zbog njega i šutnula ga, njen izgled dovodi do ludila 17:08 Vip 0
BOSANAC UDARIO NA MILIJA, HAOS U STUDIJU: Tvoj mali mozak to ne shvata, a ja sam sve objasnio 08:53 Vip 0
NIKO OD VAS NIJE BIO GOTOV PEVAČ: Mili se obrušio na Cecu u programu uživo, pale teške reči, Viki ostala šokirana 16:12 Vip 0
MILI NAPRAVIO KARIKATURU SAŠE POPOVIĆA Nacrtao direktora kako će izgledati za 877 godina, evo sa kim ga je uporedio! 14:45 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0