Ova destinacija je postala tradicija među srpskim turistima u toku septembra i oktobra: Iskoristite LAST MINUTE akciju i posetite obalu Crvenog mora! 09:46 Razonoda 0
Niste bili na letovanju!? Pravi je trenutak da posetite obalu Crvenog mora i iskoristite septembarsku last minute akciju! 15:52 Vesti 0
HURGADA ZA 616 EVRA Sve je uključeno, a na poklon ide međunarodno zdravstveno osiguranje 13:48 Vesti 0
SKANDAL U HURGADI! Osoblje hotela nije pralo ruke, žena se zarazila opakom bolešću, jedba je preživela 10:31 Vesti 0
AVION SA PUTNICIMA KOJI SU KRENULI U HURGADU MORAO PRINUDNO DA SLETI Par vileneo, morali da ih uhapse (VIDEO) 09:19 Vesti 0
BRAČNI PAR OTROVAN U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA Ćerka ih zatekla u stravičnom stanju, sumnja se na jednu stvar 17:28 Vesti 0
Dragana B.Jevđić SRBI U EGIPTU OPLELI UŽIČKO KOLCE Igrali i mladi i stari, dobili aplauz, ali neke bilo sramota (VIDEO) 14:27 Vesti 0
Nikola Nenadović SRBOVANJE NA MAKS U POPULARNOM LETOVALIŠTU Naši opleli užičko kolce u toplom Mediteranu, a onda su pale kritike (VIDEO) 21:05 Vesti 1
Suzana Trajković OVO ĆE ZANIMATI SVE SRBE KOJI IDU U EGIPAT: Nova mera zbog napada ajkula 11:10 Vesti 0
D.K. NOVI SNIMCI NAPADA AJKULE Vladimirova devojka vrišti na plaži u Hurgadi, otac gledao kako mu sin nestaje pod vodom 11:30 Vesti 0
Ognjen Radošević/Milica Jovanović (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) RUSA RASKOMADALA AJKULA U HURGADI Turisti sa obale bespomoćno gledali tragediju (VIDEO) 17:11 Vesti 0
Alo/B.S. LJUPKA STEVIĆ UŽIVA U SUNČANIM DANIMA Dok joj vetar mrsi kosu i poigrava sa njenom suknjom, pevačica kao da je iskočila iz neke bajke (FOTO) 21:20 Vip 0
Alo/N.S. KUPAČICE MOJA! Dejan oduševio sve ovom fotografijom, svi se pitaju gde je nestala Aleks (FOTO) 08:25 Vip 0
Mediji ŠTA SE DESILO SA AJKULOM IZ HURGADE? Najnovija svedočenja Srba u Egiptu, otkrivaju ima li razloga za strah 12:26 Vesti 1
Espreso KOJE SU ŠANSE DA VAS NA LETOVANJU NAPADNE AJKULA? Posle tragedije u Hurgadi stručnjaci otkrivaju imate li razloga za brigu 18:28 Vesti 0
Ekipa Alo! DRAGA SAVETA U duhu našeg naroda je da šalama smanje tenzije: Srbi spremni za borbu s ajkulama! 07:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31