U JEZIVOJ NESREĆI KOD RAŠKE PREŽIVELA SAMO MAJKA TROJE DECE! Dva sata je bila živa zarobljena ispod oklopnog vozila (VIDEO) 17:58 Hronika 0
"ANA JE DEMOLIRALA RALETOV STUDIO" Pojavili se šok detalji raskida Nikolićeve sa kompozitorom, jednu stvar nije mogla da podnese 23:00 Vip 0
DETALJI POROĐAJA KATARINE ŽIVKOVIĆ Alo! saznaje gde se pevačica porodila, za naslednika iskeširala 30.000 evra, a to nije sve 11:08 Vip 2
OTKRIVAMO DETALJE JOVANINE TRUDNOĆE Evo kada će Ljubisavljevićeva saznati pol bebe i šta priželjkuje 15:16 Vip 0
OTKRIVENI NOVI DETALJI O UROŠU RAJAČIĆU Jelena je sa njim prevarila Ivana Marinkovića: Želim da budem poznat 18:05 Vip 0
ZOKI ŠUMADINAC PREDVIDEO SVOJU SMRT! Bliska prijateljica podelila jezive detalje koji lede krv u žilama, ovo joj je izgovorio 16:35 Vip 0
KARLEUŠA POCEPALA UGOVOR I NAPRAVILA SKANDAL Isplivali nepoznati detalji o Jeleninom životu, o ovome se do sada nikada nije pričalo 12:40 Vip 0
NIŠTA NIJE ISTO, KOFER STOJI DANIMA NERASPAKOVAN Pevačica otkrila detalje druge trudnoće, ovome se nije nadala 15:05 Vip 0
BAJAGA OTKRIO DETALJE VEZE SA NOVOM DEVOJKOM Ranije nisam bio zadovoljan, promenio sam se, energiju na bini donosim od kuće 11:30 Vip 0
GODINAMA JE NA JAVNOJ SCENI, A ONO NISTE ZNALI O NJEMU Bajaga otkrio nepoznate detalje iz svog života, o ovome gotovo nikada ne govori 22:15 Vip 0
ČULA SAM SE SA TONIJEM I SVE ZNAM Dara Bubamara progovorila o razvodu Dragane Mirković: Pokušala bih da ih pomirim! 22:00 Vip 0
ŠTA SVE ZNAMO O RAZVODU DECENIJE? Jelisaveta i Teodosić imali dogovor, ni najbliži nisu znali detalje, a sve je puklo tada! 09:00 Vip 0
HAJDE DA NAPRAVIMO DETE Isplivali novi detalji o razvodu Harisa i Meline Džinović, sada je sve jasno 18:53 Vip 0
MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ O OVOME NIKADA NE PRIČA! Otkriven još jedan šok podatak o biznismenu, a ima veze i sa pevačicom 16:52 Vip 0
IZVLAČIO ME IZ AUTA, DRŽAO SE ZA VRAT I VIKAO DA GA BOLI Potresna prva ispovest Šabanovog kuma koji je bio u autu za vreme nesreće 10:00 Vip 0
POTRESNE SCENE PRED SAHRANU PEVAČICE Beli venci i tužna povorka, ovaj detalj slama srca, otac se oglasio uoči opela 12:27 Vip 0
DETALJI TRAGEDIJE NA RECI U BERANAMA Lim je tu dubok i mutan, potraga za telom devojčice trajala pola sata 17:43 Svet 0
Maša Georgijev UČINITE MALU CRNU HALJINU NEODOLJIVOM Pet modnih dodataka koji će joj udahnuti život 16:00 Žena 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35