MOLIMO SE GOSPODU DA IH NASELI TAMO GDE NEMA NI TUGE NI BOLA: Patrijarh Porfirije se pomolio za decu nasradalu u požaru u Kočanima 14:00 Vesti 0
SAŠINA UDOVICA DONELA KONAČNU ODLUKU NAKON NJEGOVE SMRTI Šok potez je sve iznenadio, evo o čemu je reč! 14:45 Vip 0
"OSTAĆE UPAMĆEN" Zvanično saopšetenje Dačića nakon smrti Popovića, porodici direktora Granda uputio velike reči! 09:10 Vip 0
PUTIN POSLAO HITAN TELEGRAM SI ĐINPINGU: "Rusija deli tugu onih koji su izgubili svoje najmilije" 17:15 Vesti 0
"DUBOKO SAM POTRESEN" Premijer Vučević uputio saučešće građanima Crne Gore povodom masakra na Cetinju 08:32 Vesti 48
"SRBIJA JE SPREMNA DA PRUŽI SVAKI VID POMOĆI" Vučić izrazio saučešće povodom poplava u Španiji 12:00 Vesti 87
OŽALOŠĆENIMA NIKAD NE TREBA REĆI ''PRIMI MOJE SAUČEŠĆE''! Otac Predrag objasnio ZAŠTO, ceo život grešimo u ovome! 10:11 Vesti 0
JANJUŠ RAZBESNEO JAVNOST SRAMNIM POTEZOM Gledateljka mu izjavila saučešće, on je opsovao i urlao na nju, nastao kolaps u studiju 11:35 Vip 0
BIO JE IZUZETNA OSOBA, OVO JE STRAŠNA TRAGEDIJA Prijatelji se opraštaju od pevača koji je iznenada umro u 41. godini 11:53 Vip 0
"PRIMI MOJE SAUČEŠĆE" NE TREBA GOVORITI Sveštenik objašnjava zbog čega je to pogrešno i šta reba reći (VIDEO) 12:18 Vesti 0
KUM SE SKAMENIO OD ŠOKA Došao da izjavi saučešće, pa pokojnik odjednom USTAO (VIDEO) 10:40 Razonoda 0
POZNATOG PEVAČA ZATEKLA VEST O SMRTI Tužne vesti saznao u Australiji, od šoka ne može da se smiri 15:35 Vip 0
"JOŠ JEDAN ZLOČIN KIJEVSKOG REŽIMA" Rusija izjavila saučešće povodom smrti novinara Lire 14:03 Vesti 0
Tanjug; Alo; VUČIĆ PRIMIO PISMO KRALJA ČARLSA "Moja supruga i ja izražavamo najdublje saučešće" 14:22 Vesti 350
ALo; PUTIN I HARČENKO UPUTILI SAUČEŠĆE SRPSKOM NARODU "Kada Srbija pati i Rusija tuguje" (VIDEO) 13:49 Vesti 0
Alo.rs "OVO NAM JE OPOMENA" Ministar Mali izjavio saučešće porodicama ubijenih u masakru na Vračaru 18:35 Vesti 132
Alo.rs "DANAS JE JEDAN OD NAJTEŽIH DANA U SAVREMENOJ ISTORIJI SRBIJE" Predsednik Vučić uputio saučeće porodicama žrtava 18:25 Vesti 281
ALO/D.L. SAOSEĆAMO SA PORODICAMA NASTRADALIH Oglasila se Evroliga povodom masakra na Vračaru 14:35 Sport 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
NAJJAČE ORUŽJE PROTIV TOKSINA, GOJAZNOSTI I OSLABLJENOG IMUNITETA Jedna čaša dnevno radi kao metla za creva 16:29