BABA I DEDA IZ NOVOG SADA NAPRAVILI HAOS NA MREŽAMA Svojim odgovorima zaprepastili novinarku, region plače od smeha! (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
BABA (85) UBILA MUŽA (85)! Na telu nađenom u selu kod Kozarske Dubice vidljivi tragovi nasilja! 10:09 Hronika 0
ZA BABU BLOKADERKU STUDENTI NISU DOBRODOŠLI Sramota! Napala studente jer "ne može da šeta"! 11:58 Vesti 16
BAKO, BAKO, ZAŠTO SU TI TAKO VELIKE UŠI... Otkrivena prevara sa snimkom nemoćne bake koja daje tri jabuke studentima 10:09 Vesti 58
GOSPOĐO, JEL SMO MI TO NOĆAS? Momak se urnisao od alkohola pa se probudio kod babe u krevetu, ljudi plaču od smeha! (VIDEO) 17:51 Razonoda 0
"DELIO SAM SOBU SA BABOM DO 18. GODINE" Aleksandar Sofronijević se prisetio bolnih momenata: "Majka mi je vezivala pertle, nisam mogao sam to da uradim" 20:00 Vip 0
''IPAK SAM JA NAJMLAĐA BAKA U SRBIJI'' Jovanu Jeremić bivša zadrugarka demantovala, evo ko je u 33. godini dobio unuče 11:30 Vip 2
ALO! U KUĆI BABE ENE ČOLIĆ! Prekinula ćutnju o Eliti, otkrila unukinu tajnu: ''Krila je to od mene, znala je da ću joj zameriti'' 20:15 Vip 1
UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NASILJA! Karleuša žestoko odreagovala na brutalan napad: "Je*ala bih vam mater, bagro!" (VIDEO) 16:38 Vip 5
NESTRPLJIVO ČEKAJU DA UNUKA ALEKSANDRA ZAPEVA! Ovo su Prijini baba i deda, Bosa otkrila omiljenu pesmu 21:55 Vip 0
DVE BABE ZAMALO DA IŠČUPAJU GUŠU JEDNA DRUGOJ U LEŠTANIMA! Prolaznik navijao: "Udri je bakuta!" (VIDEO) 14:16 Vesti 0
JEZIV ZLOČIN BABE MONSTRUMA: Svoju unuku TUKLA DO SMRTI, dete pronađeno na krvavom krevetu 19:59 Vesti 0
PITON PROGUTAO BABU DO RAMENA, PA JE POVRATIO! Sin primetio da je nema, pa pratio tragove krvi: Scena ga sablasnula! (VIDEO) 08:50 Vesti 0
NAŠA GLUMICA ISKASAPILA MAJKU I BABU Satarom ih ubila na spavanju, u vreme jezivog zločina u stanu bila beba! 12:27 Vip 0
MARKO JE ODVEZAO BAKU U BANJU, PA DOBIO POZIV OD POLICIJE Mislili su da je NESTALA, a onda je usledila FILMSKA PRIČA 13:56 Vesti 1
ODVEZAO JE BABU U BANJU, A ONDA JE POČEO ZAPLET Marku je stigao poziv iz policije, sve se odigravalo kao na filmu 12:24
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
SONJA JE U 57. GODINI RODILA DEVOJČICU Više od dve decenije nije odustajala: "Plakali smo od sreće" (FOTO) 13:52 Vesti 0
DEDA DREMAO NA TERASI, KADA MU SE PRIŠUNJALA DIVLJA ZVER Zbog njegove neverovatne reakcije, ljudi se pitaju da li je lud! (VIDEO) 14:30 Razonoda 0