NAKON ŠTO GA JE LJUPKA OPTUŽILA DA JE UHODI Oglasio se general Simić, evo šta kaže o optužbama! 11:07 Vip 0
Informer/Alo/N.S. JEREMIĆKA POKRENULA SVE Konačno oktivena istina odnosa SImića i Ljupke: Indi mi je rekla sve, Jovana je ispričala šta je čula i eto, on laže! 16:15 Vip 1
Alo/N.D. NAKON VESTI DA JE U ŠEMI SA GENERALOM SIMIĆEM Oglasila se za Alo! Sandra Čaprić, spomenula stravične pretnje Maje Marinković, a poslala je i dokaz (VIDEO) 14:08 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. BIVŠA ZADRUGARKA U ŠEMI S LJUPKINIM GENERALOM SIMIĆEM?! Isplivao tajni razgovor, pevačica urla i preti Grkljane ću vam počupati! 12:54 Vip 0
Informer/Alo/J.M. LJUPKA STEVIĆ OTKRIVA U KAKVIM JE ODNOSIMA SA SIMIĆEM! Pevačica kaže za sebe da prašta, a njemu je poručila ovo! 12:50 Vip 0
Pink/Alo/J.M. JA MU NISAM ŽENA! Ljupka Stević oštro odgovorila na pominjanje generala Simića, pa otkrila da li su u kontaktu! 20:45 Vip 0
Pink/Alo/I.G. LJUPKA VAN SEBE! Oglasila se pevačica nakon hospitalizacije generala Simića, otkrila da li su u kontaktu i poželela mu samo jedno! 16:25 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. GENERAL SIMIĆ OGLASIO SE IZ BOLNICE! Evo kako se sada oseća, nakon operacije na VMA! 15:49 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. ISPLIVALI NOVI DETALJI AFERE! General Simić je Ljupku Stević varao sa njenom udatom koleginicom?! Novi estradni rat na pomolu! 20:11 Vip 0
Informer/Alo.rs/M.A. SIMKE SE OSVETIO LJUPKI ZA RAZLUPANE AUTOMOBILE?! General uništio pevačici rođendan: On mi je slao komunalce i sekao struju! 10:40 Vip 1
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
SNAŽAN ANTICIKLON DONOSI MRAZ I MAGLU! Neće se videti "prst pred okom" - drastično pada temperatura, EVO I ZA KOLIKO! 13:22 Vesti 0
USIJAO SE TELEFON HITNE POMOĆI Svi se žale na ovu tegobu, a sutra će ova stvar najviše da nas muči 13:20 Vesti 0
JEDAN PREDMET U KUHINJI NIKO NE PERE, A PUN JE BAKTERIJA Preko njega se može dobiti salmonela, a ovo su simptomi 12:17