KOLIKO OMEKŠIVAČA TREBA DA SE STAVI U VEŠ MAŠINU? Svi misle da mora da se prepuni pregrada, a samo prave štetu 19:06
SIPAJTE OMEKŠIVAČ U KLJUČALU VODU, ZA PAR MINUTA DESIĆE SE MAGIJA Trik će vas oduševiti, a i uštedećete dosta novca 11:28
MNOGI NE ZNAJU Stručnjak objasnio kako se pravilno koristi fioka veš mašine, ova 3 znaka su spas! 18:50
„ZA 5 MINUTA SU ČISTI I BLISTAVI“ Žena je pronašla odličan način da ubrza pranje prozora, ovo morate da probate! 14:03
ZABORAVITE OMEKŠIVAČ Ubacite ovo u bubanj tokom pranja i veš će izaći iz mašine kao da je ispeglan 16:15
OVAKO RADE NAŠE BAKE Ako su vam peškiri postali grubi, sipajte u mašinu malo ovog jeftinog napitka i biće nežni kao pliš! 12:11
OMEKŠIVAČ IMA 2 PRIMENE Kladimo se da niste znali za ovaj fantastičan trik, iskoristite proizvod do poslednje kapi! 10:50
Maša Georgijev STRUČNJAK SAVETUJE Omekšivač za veš nemojte upotrebljavajti tokom vrućina, evo zašto 08:00 Žena 0
OMEKŠIVAČ NE SLUŽI SAMO ZA PRANJE VEŠA Njegova primena je ogromna, a jedna će vas posebno iznenaditi 11:25
alo.rs/yumama/Lj.Č. Koža male dece je izuzetno nežna: Evo da li smete da koristitr omekšivač za bebinu odeću 10:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. NAPRAVITE DOMAĆI SPREJ Pomešajte ova 3 sastojka i posteljina će svako veče mirisati kao da ste je upravo izvadili iz veš mašine 16:57 Žena 0
alo.rs/prva/Lj.Č. Odmah prestanite: Greške koje ne uništavaju samo odeću, već i veš mašinu 11:00 Žena 0
alo.rs/vecernji.hr/Lj.Č. Da duže ostanu kao novi: Ovo je jedini pravilan način za pranje džempera 16:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. STAVITE KAP ULJA U VEŠ MAŠINU Odeća će posle pranja biti kao nova i predivno će mirisati 15:14 Žena 0
alo.rs/S.Ć. UŠTEDITE VREME I NOVAC Ubacite ovo u mašinu za veš, i zaboravićete peglu i omekšivač 10:58 Žena 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
“U RINGU” NENAD PAGONIS, KIK-BOKS ŠAMPION O ŽIVOTNIM BORBAMA I BRAČNIM LEKCIJAMA: Prva žena me udarala pesnicama, a sada mi partnerka pere noge (VIDEO) 20:00
CELA NEMAČKA PANCER BRIGADA MOŽE DA NESTANE U SEKUNDI Rusija jača svoje baze u blizini NATO granica, pretnja je realna a odgovor SMRTONOSAN 15:51 Vesti 0
SATURN DANAS ULAZI U OVNA I VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO Mnogi će pomisliti da su izgubili kompas, ali doživeće veliko prosvetljenje 14:17
POKLON NAPOLITANCIMA ZA OSVOJEN SKUDETO Napoli angažuje jednog od najboljih igrača Premijer lige 15:07