OPLELA ŽESTOKO! Oglasila se majka Mine Vrbaški nakon što je Ivan Marinković u ''Eliti 8'' izjavio da joj je pravio dete 18:20 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ PRIZNAO AFERU SA MAJKOM VODITELJKE PINKA! Ispričao sve detalje: Tačno je, pravio sam joj dete! 10:00 Vip 2
"DRUGOJ JE HTEO DECU DA PRAVI" Ivan Marinković totalno raskrinkan, napraviće haos kada čuje ko se oglasio! 01:00 Vip 0
"U RIJALITIJU ĆEŠ ČEKATI DA OPET POSTANEŠ TATA" Šokantne prepiske Ivana Marinkovića, evo kome je hteo da napravi bebu! 16:09 Vip 0
IVAN PRAVIO DETE MAJCI ZADRUGARKE! Isplivale jezive tvrdnje: "Našao je ženu od 50 godina, imao je plan" 15:39 Vip 0
Alo/Đ.M. MINU VRBAŠKI NAKON IZBACIVANJA SAČEKALA MAJKA Zadrugarka se zaledila kada ju je ugledala u studiju, jedva uspela ovo da izusti 11:40 Vip 0
Alo/N.S. SKANDALOZNI RASKID Ovo su svi čekali, oglasila se majka Mine Vrbaški, a evo šta je imala da poruči 20:41 Vip 0
Pink/Alo/K.G. OTKRILA SVOJE MIŠLJENJE Ivana Vrbaški dala svoj sud o novom zetu i aferi Mine i Mateje 21:30 Vip 0
Alo/M.K. REMONT PRED ZADRUGU! Mina Vrbaški zajedno sa majkom posetila doktora, oglasila se i otkrila šta je uradila sa svojim izgledom (FOTO) 15:00 Vip 4
Alo/M.K. MINA VRBAŠKI PRIPREMILA SPEKTAKULARNO IZNENAĐENJE ZA SVOJU PORODICU: Soba puna balona i poklona, a ovo je razlog slavlja 18:24 Vip 0
Alo.rs/Nina Denda ALO EKSKLUZIVNO OTKRIVA! OVO SU UČESNICI ZADRUGE 5 Čitave porodice ulaze u rijaliti! 07:30 Vip 6
N.D. POZLILO MU KAD JU JE UGLEDAO Majka Mine Vrbaški prišla Filipu Caru, a onda je nastao problem 07:45 Vip 0
Alo.rs MENI JE REKLA DA VOLI MENSURA I DA SE ON ČUJE SA NJENOM MAMOM! Dragana raskrinkala Minu Vrbaški, Caru će pozliti kada čuje ovo 23:59 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs/M.A. OGLASILA SE IVANA VRBAŠKI Minina majka za jednog zeta neće da čuje, dok je drugim oduševljena: Žao mi je onoga što je prokockala! 21:50 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0