"MONSTRUOZNO JE TO ŠTO JE URADIO!" Janjuš i Matora oštro isprozivali Terzu u emisiji uživo 15:50 Vip 0
MATORA OPLELA PO ĐURIČIĆEVOJ Skinula masku rijaliti učesnici, smatra da je loš izbor za Gastoza 19:20 Vip 0
MATORA PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN? Ovo je istina o njenom odnosu sa Stefani, sve priznala u emisiji! 15:20 Vip 0
TOTALNO RASKRINKAVANJE! Matora ušla u crveno, zapenila na rijaliti učesnike, obelodanila sve detalje iz spoljnog sveta! (VIDEO) 17:15 Vip 0
MATORA VERILA STEFANI?! Pohvalila se skupocenim prstenom, fotografija usijala mreže! (FOTO) 13:00 Vip 3
MATORA STAVILA TAČKU NA GLASINE! Tomićeva se oglasila nakon vesti o raskidu sa Stefani Grujić 00:10 Vip 0
MOMENTALNO OGLAŠAVANJE! Evo šta Anita Stanojlović misli o raskidu njene bivše žene Matore i Stefani Grujić 21:50 Vip 0
PUČE TIKVA! Matoru ponovo ostavila devojka, evo šta je Stefani odalo - jedan detalj zbunjuje sve 20:50 Vip 0
MATORA POTVRDILA DA IMA NOVU DEVOJKU Ni ne slutite o kome je reč, Anita je definitivno prošlost 12:32 Vip 0
SREĆA PRATI HRABRE! Brutalna poruka Jovane Tomić Matore, nije mogla da prećuti, haos tek sledi! 07:00 Vip 0
MIKI ĐURIČIĆ KRSTIO SINA! Bivši zadrugar napravio duplo slavlje, Matora objavila fotku sa njegovim naslednikom, mreže gore 21:41 Vip 0
"ISPALA SAM SEBIČNA PREMA NJOJ" Matora u uživo programu zakopala ratne sekire sa ovom rijaliti učesnicom, šok obrt! 07:45 Vip 0
JAVNO OBELODANJENI ŠOK DETALJI SA SVADBE ANITE I MATORE! Ćutao je godinu dana, a sada je rešio da raskrinka Stanojlovićevu! 20:47 Vip 1
"LJUDI MISLE DA JE ANITA STANOJLOVIĆ GLUPA" Naš pevač razvezao jezik, pa otkrio šok detalje o pobednici Elite 7 07:28 Vip 0
ŠOK U UŽIVO PROGRAMU! Voditelj Pinka iznenadio sve, javno uručio poklon Jovani Tomić, ona zanemela! 17:08 Vip 0
POJAVIO SE SNIMAK TUČE MATORE I MUNJEZA! Skočio i brutalno je gurnuo u publiku, pa je žestoko udario! 22:52 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22