NAŠA PEVAČICA SE ZAKUCALA U ZID ZBOG LJUBAVI! Supruga vešto krije od javnosti, nikada ih nismo videli zajedno! 11:50 Vip 0
NAŠA PEVAČICA RODILA SINA SA 16 GODINA, PA DOŽIVELA TRAGEDIJU: "Išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala, mislila sam da neću preživeti" 11:40 Vip 0
BORBA, PATNJA I SIROMAŠTVO! Naša pevačica je više bila gladna nego sita, muž joj poginuo, otac nije želeo da je vidi 18:41 Vip 0
FONTANA I PALME NASRED DVORIŠTA, A TEK DA VIDITE OSTATAK U ovu kuću Stoja je uložila čitavo bogatstvno, a izgleda kao pravi raj 08:00 Vip 0
NE DIČIM SE NJOME, NEMAM ŠTA LEPO DA KAŽEM Stoja jedva završila osnovnu školu, učiteljica je godinama javno prozivala, a onda se ona oglasila 13:45 Vip 0
POZNATOJ PEVAČICI POGINUO MUŽ Ostala sama sa sinom bez igde ičega, ni za koru hleba nije imala 19:23 Vip 0
STOJA SE KOLIMA SLUPALA U ZID! Pevačicu momak ostavio, a ona mu priredila pakao zbog raskida: Ja sam dosta originalna i luda 11:17 Vip 0
POKAZALA ČIME RASPOLAŽE Stoja se skinula u kupaći kostim i dokazala zašto je zovu "institucija"! (FOTO) 11:40 Vip 0
KO BI REKAO DA IMA 51 GODINU? Stoja se skinula u bikini i pokazala telo u šestoj deceniji (FOTO) 11:00 Vip 1
Republika/Alo/B.S. ĐANI I STOJA PONOVO PRIJATELJI Posle četiri godine zakopali ratne sekire, novac je glavni okidač njihove svađe 10:40 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. "MATORE ŽENE HOĆE DA BUDU DEVOJKE" Stoja nije štedela reči kada su njene koleginice u pitanju 18:20 Vip 0
Grandonline/ALo/B.S. Stoja otkrila ko je namirisao njen veliki hit „Bela Ciganka“ "GODINU DANA NIŠTA, I ONDA SE DESIO HAOS" 07:20 Vip 0
Grand onlajn/Alo/M.Č. NE STIDI SE SEBE Stoja se prisetila svojih početaka pa naglasila "HTELI SU DA MI MENJAJU IME, ALI TO NIJE DOLAZILO U OBZIR" 16:20 Vip 0
Alo/M.Č. STOJA NAPUŠTA SRBIJU Pevačica presekla i rešila da promeni mesto boravka USKORO ĆE ŽIVETI U OVOM HRVATSKOM GRADU 00:45 Vip 0
Alo STOJANKA JOJ JE PRAVO IME Stoja se nikada nije predstavljala pod punim imenom, A EVO ZAŠTO NIJE ŽELELA DA SE ZNA KOJE JOJ JE PREZIME 22:00 Vip 0
Blic/Alo/B.S. NEKADA JE BILA BESKUĆNIK Stoja otvrila vrata svoga doma SVE PRŠTI OD LUKSUZA 09:30 Vip 0
Alo! / O. K. POKAJALE SE ZBOG SILIKONA Ove pevačice uradile sve da vrate prirodan izgled (FOTO) 09:00 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. KRAJ JE! STOJA DONELA ŠOKANTNU ODLUKU: Pevačica ODLAZI, njeni van sebe, ne znaju šta se dešava! 10:15 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57